streda 27. januára 2010

Imperialistický agent Martin LENGYEL v službách SDĽ

Agenti svetového kapitálu vytiahli v boji za svoj podiel na koláči politického biznisu navonok ľavicové karty. Po tom, čo renegátska SDĽ, za svoj oportunizmus oprávnene kritizovaná mnohými komunistami a nekomunistami v KSS, premigrovala pod vedením šedej eminencie slovenskej „ľavice“ ťahajúcej nitkami aj v sekretariáte ÚV KSS Jána RICHTERA do pravicovo-oligarchickej strany SMER, vznikol v roku 2005 pod kuratelou bývalých spravodajských dôstojníkov nový subjekt SDĽ s pochybnými finančnými záujmami v jeho pozadí. Po tom, čo sa tohto subjektu zmocnili ďalší z radu buržoáznych vykorisťovateľov, objavuje sa v strane čoby mediálny stratég Martin LENGYEL, ktorého si mnohí pamätajú z čias, keď pôsobil ako hovorca bezvýznamnej figúrky v rukách imperialistov Mikuláša DZURINDU či ako západom platený mediálny poradca Viktora JUŠČENKA. Toho JUŠČENKA, čo pred pár dňami posmrtne udelil titul hrdinu Ukrajiny fašistickému kolaborantovi Stepanovi BANDEROVI, ktorý pomáhal HITLEROVI formovať ukrajinské oddiely SS.

Aké sily svetového kapitálu stoja za financovaním takejto bezvýznamnej buržoáznej straničky, ktorá si môže dovoliť sídliť v tak lukratívnych priestoroch v centre BRATISLAVY, platiť nemalý stranícky aparát, služobné vozidlá a drahé reklamné kampane? Aké záujmy stoja za stranou, ktorá ako mediálneho stratéga platí Martina LENGYELA, ktorý bol hovorcom SDK a bývalého premiéra Mikuláša DZURINDU a členom štábu Viktora JUŠČENKA? Nie je „ľavicový“ charakter tejto strany už na pohľad pochybný, ak zamestnáva človeka, ktorý písal pre pravicové Domino fórum a Týždeň, podniká v oblasti médií a obohatil sa na uzatvorení reklamných zmlúv medzi TA3 a nebankovým subjektom B.M.G. Invest, ktorý ožobračil tisíce slovenských pracujúcich a ktorému LENGYEL ako generálny riaditeľ TA3 predal vysielací čas v hodnote 146 miliónov Sk za smiešnych 2,6 milióna tri a pol mesiaca pred začiatkom vysielania?

Je absurdné, že SDĽ maskuje svojho mediálneho stratéga za ľavičiara, nechávajúc mu enormný dosah na praktickú politiku strany. Budovaný pracovný image ľavičiara, ktorý je podmienkou štedrého odmeňovania za činnosť v reklamnej a mediálnej oblasti, je už na pohľad ľahko odhaliteľný vďaka jasne čitateľnému napojeniu menovaného na záujmy svetového kapitálu. Na oči proletariátu SDĽ s LENGYELOM radšej nevychádza, vediac, že by sa sa jeho odkrytím pred masami pracujúceho ľudu fatálne skompromitovala. Vďaka LENGYELOVI však po republike šíri stranícke propagačné materiály s lacným heslom „SOCIÁLNE DOBRE ĽUDSKY“ a realizuje ním riadené mediálne kampane, ktoré majú vykorisťovaných obalamutiť falošnou solidaritou. Uvedomelého proletára však nie je možné oklamať falošnými sociálnymi heslami, nakoľko chápe, že jediným spôsobom, ako sa dostať zo svojho otrockého postavenia, je revolučné zvrhnutie buržoázneho panstva a nastolenie diktatúry proletariátu. Nepodlieha preto propagande nešikovných agentov svetového imperializmu, ktorých jediným cieľom je utŕženie bohatej odmeny za odčerpanie hlasov dominujúcej pseudosocialistickej buržoáznej strane.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára