utorok 28. decembra 2010

Brilantný kritik "zločinov komunizmu" Dideth Jean Pierre

Dňa 28. decembra sme dostali upozornenie, že s. ŠČIBRÁNY pridal v skupine "Som za zrušenie Ústavu pamäti národa (ÚPN)" príspevok, v ktorom uviedol, že ho osoba s nickom Dideth Jean Pierre (DIDETH) obvinila z obhajoby "totalitného komunistického režimu" na stránkach ÚPN a TA3, pričom dodal, že mu spomínaná osoba adresovala nasledujúcu vyhrážu: "chceš slobodne pisat nazory?a dovolil režim,ktory obhajuješ pisat slobodne nazory?postaram sa o to,žeby si nikde tie svoje hovadiny nepisal:)pokusim sa teda,budeme jednat po tvojom,po bolševicku:)hahahah"
Nakoľko v predmetnom príspevku menovaný spája pomyselné "boľševické jednanie" s odňatím možnosti slobodne vyjadrovať svoje názory, ide bezpochyby o vyhrážku adresovanú s. ŠČIBRÁNYMU spojenú s jeho politickým presvedčením. Napriek kritickým výhradám voči KSS RKS tvrdo odmieta prejavy antikomunizmu adresované jej členom a je pripravená zasahovať do internetových diskusií tak, aby boli dané prejavy v rámci existujúcich možností eliminované a aby sa im do budúcna zamedzilo.

Nuž, pozreli sme sa na profil pána DIDETHA a zistili sme, že v ňom uvádza o.i. nasledujúce tvrdenia:

- "trochu si všimam človeka Daniel Scibrany,je dost mlady aby to prežil,on ma len proste- vygumovany mozog,ale prejav ma čisto bolševicky do špiku kosti:/"
- "ale čo tu pomôže?na jednej strane by bolo spravne zakazat ich ako fašistov,postavit ich jednoducho mimo zakon,ale na druhej strane by som "zlegalizoval" neonacistov,z jedneho dôvodu,bude na nich lepšie vidiet:/budu lepšie čitatelni ked im dovolime legalne "trepat" tie ich nezmysli:/ale budeme vediet,že ten a ten je neonacista,nebudu sa skryvat ža všeliake spolky a potom sa budeme čudovat na hlupostou ludi,že ved Kotleba je spravny chalan:/ale na druhej strane by som tych bolševikov riadne vykopal:/"

...a že odkazuje na stránku RKS, používajúc výraz "stari zapečeni bolševici".

Nakolko bola s. ŠČIBRÁNYMU adresovaná bezostyšná vyhrážka, pátrali sme v profile DIDETHA o bližších informáciách k jeho osobe, ktoré by nám ho umožnili do budúcna identifikovať. Vzápätí sme našli jeho fotografie a usúdili sme, že to vzhľadom na jeho špecifický degenerovaný zjav nemôže byť žiaden problém.

V snahe dopátrať sa po príčine zodpovedajúceho typu abnormality, vyslovili sme domnienky, že k nemu došlo v dôsledku štiepenia recesívnych génov pokrvne príbuzných rodičov či fetálneho alkoholového syndrómu. Menovaný nás v reakcii vyzval, že pokiaľ sa nám jeho zjav nepáči, máme ho dať "vyšetrit nejakym dôstojnikom štb" a spýtal sa, či mu aj my ukážeme našu boľševickú tvár.

Stále ešte neveriacky hľadiac na jeho fotografiu, vyslovili sme predpoklad, že vyšetrení už má dosť za sebou, ibaže ho chudáčika rodičia ešte aj zanedbávali a nechodili s ním po doktoroch napriek skutočnosti, že s ním zjavne nie je čosi v poriadku.

DIDETH pri týchto rečiach zrejme pociťoval diskomfort a nepretržite odvádzal reč na dôstojníkov ŠTB, ktorí by mi údajne pomohli, aby som "netrepal sprostosti". K uvedenému doplnil otázku, či môj tato vie, "co za vola to ma doma".

Chápajúc, že cieľom menovaného je nejapným spôsobom realizovaná snaha o zníženie kreditu RKS na základe predpokladaného nízkeho veku, snažili sme sa ďalej dospieť k pochopeniu, v čom by nám mali naši bývalí kolegovia pomôcť a aký vzťah s postihom menovaného má môj nebohý otec, ktorý sa rovnako ako my usiloval zo všetkých síl slúžiť svojej socialistickej vlasti a bezpečnosti jej obyvateľov. Nakoľko sme dospeli k názoru , že za vyslovenými slovami sa neskrýva žiaden hlbší súvis, neodpustili sme si poznámku, že pri jeho veku je groteskné nielen viesť reči o mojom tatovi, ale aj vyslovovať v úvode spomenuté hodnotenia smerom k veku s. ŠČIBRÁNYHO. S istou mierou podráždenia sme ho vyzvali, aby si utrel mliečko z papuľky a "hybaj po rozumy" za svojím tatom a strýkom v jednej osobe.

DIDETH v nasledujúcom príspevku prezentoval svoj prekvapujúci objav, o ktorý sme sa museli podeliť s našimi súdruhmi v skupine "Som za zrušenie Ústavu pamäti národa (ÚPN)". Uviedol, že za profilom RKS stojí "bud stary zapečeny komouš,alebo nejaky "starky" ako naprikal scibrany", pričom víťazoslávne dodal, že nevie, prečo má dojem, že so ŠČIBRÁNYM komunikuje v aktuálnom čase. Napriek skutočnosti, že žiaden z členov RKS nemá psychologické vzdelanie ani atestáciu z psychiatrie, nebolo ťažké dopátrať sa k prezentovanému vysvetleniu nadobudnutia predmetného dojmu, spočívajúcemu nie v našej či ŠČIBRÁNYHO identite, lež v poľutovaniahodnom postihu menovaného.

K predpokladaným príčinám, ktoré DIDETHA vyvolali nadobudnutie spomínaného dojmu, ďalej uvádzame nasledovné:

V čase, v ktorom prebiehala spomínaná diskusia, menovaný pridal na svoju plochu príspevok, v ktorom sa kriticky vyjadril o úrovni nami vyslovených domnienok vzťahujúcich sa na faktory, ktoré vyvolali jeho komplexný fyzický a psychický postih. Nakoľko sme usúdili, že nie je namieste, aby osoba, ktorá adresovala s. ŠČIBRÁNYMU v úvode článku citované vyhrážky, kriticky hodnotila našu úprimnú snahu dopátrať sa k odpovedi na spomenuté otázky, reagovali sme slovami, v ktorých sme uviedli doslovný prepis predmetnej vyhrážky, ktorú sme zhodnotili ako "skvostnú myšlienku z pera inteligenta a socialistických pomerov, podľa výzoru a prejavu len neprávom označovaného a degenerovaného". Menovaný na zverejnenie prepisu reagoval slovami:

"takže predsa scibrany po druhyraz:)hahaha:)je proste smiešne ako ty chceš priestor na svoj nazor,ale druhy so svojim nech ide do riti:)"

...pričom sa možno poľahky dovtípiť, že predmetnú prvoplánovú domnienku u postihnutého vyvolal fakt, že RKS disponuje doslovným znením konverzácie so s. ŠČIBRÁNYM.

Po vyslovení údivu nad jeho brilantným úsudkom vyjadrili sme obavy, že jeho výsledky vyvolajú všeobecné pobavenie v prostredí komunistického hnutia, členom ktorého budú pripadať pomýlené až komické. Autor tohto bravúrneho zistenia sa však nedal odbiť a sugestívne pokračoval: "si priliž hlupy chlapče,poriadne hlupy,teraz zbytočne ututlavaš,už si to davno priznal,že RKS si vlastne ty,Scibrany". Utvrdený vo svojom presvedčení, pridal na svoju plochu odkaz na fotografiu s. ŠČIBRÁNYHO, aby si jeho priatelia na Facebooku mohli pozrieť, s kým má tu česť diskutovať.

Nenachádzajúc v sebe síl udržať v sebe to starostlivo skrývané tajomstvo o našej identite, museli sme sa s ním podeliť s členmi skupiny "Som za zrušenie Ústavu pamäti národa (ÚPN)". V spomínanej skupine sme zároveň uviedli, že v blízkom čase na blog RKS pribudne informácia o diskusii s týmto inteligentom vrátane jeho skvostných fotografií. DIDETHOVI sme zas odvetili, že on je zas "natoľko "príliž" bystrý", že sme sa o túto novú skutočnosť museli podeliť s našimi súdruhmi na Facebooku.

"Hahahah", zasmial sa DIDETH a vyzval nás, aby sme mu poskytli link, aby sa mohol pobaviť nad tým, ako sa bavia mladí boľševici. Napriek tomu, že nám náš vek ani vek veľkej časti ďalších členov zodpovedajúceho fóra neumožňuje demonštrovať mu špecifické spôsoby zábavy mladých boľševikov, poskytli sme mu odkaz s tým, že v skupine môže prispievať až po schválení členstva administrátorom. Po tom, čo sme tak učinili, menovaný uviedol, že nás vyhadzuje zo svojich kontaktov. Posledné, čo sme ešte stihli odpísať, bolo konštatovanie, že sa mu po z jeho strany totálne nezvládnutej diskusii ani nedivíme.

S niekoľkominútovým časovým odstupom sme dostali súkromnú správu, v ktorej DIDETH uviedol nasledovné: "no čo,bolševizmus večne živy čo?:)presne ako lenin,tak aj tie vaše chore nazory su večne žive:)". Odpovedali sme mu, že je smiešne, pokiaľ niekoho vyhodí z kontaktov a potom s ním mieni diskutovať neverejne tak, aby si predišiel opätovnému strápneniu svojej osoby. Menovaný ďalej ešte vypisoval správy o tom, ako výhradne zabraňoval urážaniu svojej osoby a ako sme sa k o ňom vyjadrovali bez patričnej miery slušnosti. V správe, hemžiacej sa výrazmi ako "nejaky sopliak nakazeny bolševickymi kydmy" nám ďalej adresoval výčitku, že na ňom cvičíme alebo opakujeme "štbacke praktiky", pričom ako príklad uviedol skutočnosť, že sme si predtým, než nás odobral zo svojich kontaktov, uložili na HD jeho cennú fotografiu.

Uvedené reči nás však čoskoro omrzeli, a to o. i. vzhľadom na fakt, že DIDETH malú chvíľu predtým neoprávnene použil fotografiu s. ŠČIBRÁNYHO, pričom nám odrazu vyčítal analogický krok, označujúc ho za "eštébácku praktiku". Vyjadrili sme už len rozčarovanie nad tým, že diskusia neprináša nič nové ani zábavné, a tiež odhodlanie ukončiť ju, pokiaľ sa na tejto skutočnosti nič nezmení. Po pár otupných správach nám z jeho strany bola doručená posledná, obsahujúca jeho tvrdenie, že ma treba "postavit pred nejakeho človeka,čo ho štbaci vyšetrovali,postavit ta žeby si sa mu pozrel do tvare a hlasal tie svoje chujoviny". Keďže už diskusia neprinášala vonkoncom nič nové, na predmetný infantilný blábol sme už radšej nereagovali. Darmo budeme cudzej osobe vysvetľovať, že aké máme s ŠTB skúsenosti a ako veľmi si ich ceníme. Pokiaľ by toto chlapča prejavilo minimum aktivity, dopátralo by sa odpovede minimálne na tú druhú otázku.

Podľa výsledkov neskoršieho zisťovania sa DIDETH volá FERO (zrejme František) a je bývalým zamestnancom JAS-ELMONTU v SNINE. V súčasnosti podľa všetkého pracuje na závode YAZAKI v meste MICHALOVCE.

Záverom sa nám žiada vyjadriť odhodlanie RKS naďalej sa zapájať do diskusných aktivít na nepriateľských, otvorene pravicových a reakčných fórach, ako to jej revolučné sily robili v dávnejšej (1, 2) či nedávnej (1, 2) minulosti.


4 komentáre:

  1. ta som sa nasmial...vy ste tu vsetci cudni....a najviac ma dostalo.."čest a slava sudruhovi Stalinovi"...tym mi bolo povedane o vasom spolku vsetko..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milý DIDETH, my sme sa zas schuti zasmiali na tom, čo vyprodukovali výhercovia našej súťaže
    http://revkomstrana.blogspot.com/2010/12/naj-hlupaci-na-facebooku-ich-fotografie.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ej len pekne papkaj gulas s pivom a snivajte o navrate boli ste lenivi pred i po aj teraz nic nove nasvete

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ej,ten guľaš bol charitativny na podporu ekologickeho občianskeho združenia.a ty si čo okrem špicľovania,udavania a podlizavania sa robil sudruh?

    OdpovedaťOdstrániť