štvrtok 20. januára 2011

Dve perličky z SDĽ

Ivan WEISS (vľavo) a Ibrahim MAIGA (vpravo)
Pred istým časom uskutočnil nemenovaný prostriedok RS RKS stretnutie s predstaviteľmi Strany demokratickej ľavice (SDĽ). Stretnutie sa konalo v sídle tejto strany na Hurbanovom námestí č. 1 v BRATISLAVE. Prostriedok dodal RS RKS Západ cenné informácie, ktoré naša organizácia využila pri tvorbe politickej taktiky vo vzťahu k tejto veľkoburžoáznej strane.

Okrem využitia predmetných informácií centrála rozhodla o zverejnení fotografie poštových schránok, ktorú náš prostriedok vyhotovil počas čakania na vpustenie do objektu. V nadväznosti na početné internetové diskusie na fórach SDĽ, v rámci ktorých nás nielen priaznivci, ale predovšetkým platení diskutéri, administrátori a členovia tejto strany presviedčali, že sa zverejnené informácie o pozadi strany SDĽ nezakladajú na skutočnosti, rozhodli sme sa zverejniť pádny argument pre tých, ktorí im stále neveria.
S ospravedlnením nášmu informovanému čitateľovi, ktorý už dnes istotne považuje spomínané údaje za samozrejmosť slovenskej politickej reality, ponúkame tým menej informovaným fotografiu, na ktorej nájdu schránku SDĽ bezprostredne vedľa schránok firiem Ivana WEISSA T-invest, s.r.o., Slovenská energetická spoločnosť, a.s. a PULI, a.s.. O povahe činnosti týchto firiem sa môžu dočítať po kliknutí na tento odkaz. Informácie zverejnené v danom článku si ďalej môžu overiť napr. na týchto linkoch: 1, 2, 3.

Skutočnosť, že v pozadí SDĽ stojí osoba Ivana WEISSA, bola prvýkrát medializovaná v mesiaci február 2010 a nepriamo bola potvrdená aj samotným WEISSOM tým, že v júni 2010 verejne vystupoval ako člen Ústrednej volebnej komisie nominovaný touto stranou.

Neinformovaný čitateľ nám môže položiť otázku, čo dokumentuje fotografia poštových schránok. Zhoda adresy predsa môže byť náhodnou skutočnosťou a nemusí zakladať prepojenie dotknutých subjektov. Nuž, áno, odpovedáme a zároveň dopĺňame, že sa naň oba subjekty presťahovali pomerne prednedávnom, v čase, keď bolo ich spojenie verejne pertraktované. Časť WEISSOVÝCH firiem (napr. vyššie uvádzané firmy PULI, a.s., T - Invest, s.r.o., ale aj OMEGA TECHNOLOGIES, spol. s r.o. , ktorej konateľom je bývalý predseda SDĽ Martin HALÁS) pôvodne sídlila na adrese Miletičova č. 24 a SDĽ spolu s inými WEISSOVÝMI firmami, ako napr. spomínanou Slovenskou energetickou spoločnosťou, a.s., ale napr. aj spoločnosťou LEVEN, a.s., v ktorej tiež figuroval Martin HALÁS, na adrese Panská č. 9 v BRATISLAVE. Fakt, že sa spoločne presťahovali na jednu adresu, tak nikoho neudivuje, naopak, každý čo i len trochu informovaný ho vníma ako veľmi otvorené potvrdenie predchádzajúcich poznatkov o pozadí SDĽ.

Keďže sme sa na začiatku článku museli ospravedlňovať tým, pre ktorých uvádzané skutočnosti nie sú žiadnou novinkou, pripájame na záver aj pre nich malý, aj keď, žiaľ, vyslovene nechutný bonbónik. Dôveryhodný zdroj blízky slovenskému showbiznisu nás informoval o súčasnom spôsobe obživy bývalého kandidáta č. 3 na kandidačnej listine SDĽ vo voľbách do Európskeho parlamentu konaných v mesiaci jún 2009. Ibrahim MAIGA, ktorý vo februári 2010 nečakane oznámil svoj odchod zo Slovenska a návrat na čierny kontinent, podľa vyjadrení nášho informátora žije vo Švajčiarsku, kde sa živí vykonávaním prostitúcie pre solventných klientov mužského pohlavia.

RKS pripomína, že za vlády s. STALINA boli praktizujúci homosexuáli posielaní do GULAGov, kde boli objektom posmeškov nielen zo strany príslušníkov táborovej stráže, ale aj svojich spoluväzňov. Z faktu, že mali vyššiu úmrtnosť ako ostatné obyvateľstvo lágrov, možno vyvodiť záver, že nezniesli tvrdú prácu, podobne, ako ju v dôsledku zženštilosti neznesie azda ani väčšina touto chorobou trpiacich osôb v súčasnosti. RKS vyjadruje zhnusenie nad týmto chorobným spôsobom živobytia a tiež hlboké opovrhnutie nad zvrátenosťou, v dôsledku ktorej osoba, ktorá nemá materiálne existenčné problémy, praktizuje túto ohavnú nechutnosť s cieľom zachovania svojho buržoázneho životného štandardu a štýlu. Uvedené skutočnosti a hodnotenia uvádzame ako memento pre tých, ktorí uvažujú nad podporou tejto strany. Jej veľkoburžoázne a mafiánske pozadie a zvrátený výber kandidátov svedčí o tom, koho záujmy a akú spoločnosť mieni politicky presadzovať.

1 komentár:

  1. "RKS vyjadruje zhnusenie nad týmto..."

    Ja zase vyjadrujem zhnusenie nad RKS....

    OdpovedaťOdstrániť