piatok 18. februára 2011

Nepoučiteľný cenzor Priska OLIVOVÁ

Nakoľko bola naša posledná komunikácia s Priskou OLIVOVOU ukončená jej vyhrážkou, že podá trestné oznámenie vo veci neoprávneného nakladania s osobnými údajmi, rozhodli sme sa dnes vyviesť ju z omylu, že sme sa zverejnením údajov k jej osobe dopustili skutku, ktorý buržoázny trestný zákon kvalifikuje ako trestný čin. Jedným dychom zároveň dodávame, že impulzom k zvolenému postupu bolo obnovenie zrušeného profilu na Facebooku v rozpore s opakovane uzatvorenou dohodou, v zmysle ktorej dňa 1. januára 2011 odstránila svoje konto zo siete Facebook. Ešte silnejším stimulom však boli opätovné prejavy cenzúry z jej strany. Tých sa v dopúšťala voči osobám blízkym komunistickému hnutiu nielen v minulosti, ale pokračuje v nich aj v súčasnosti, keď vyhodila zo skupiny ‘STOP PRIVATIZÁCII SLOVENSKÝCH TEPLÁRNI" s. MORAVČÍKA a dala mu zákaz opätovného vstupu do nej. Čo dodať okrem toho, že je táto pani, ktorá sa v minulosti stala šťastnou výherkyňou súťaže o najväčšieho hlupáka na Facebooku a následne adresovala RKS sériu groteskných vyhrážok, totálne nepoučiteľná?
V zmysle § 374 Zákona č. 300/2005 Z. z. (Trestný zákon) "Kto neoprávnene poskytne, sprístupní alebo zverejní
a) osobné údaje o inom zhromaždené v súvislosti s výkonom verejnej moci alebo uplatňovaním ústavných práv osoby, alebo
b) osobné údaje o inom získané v súvislosti s výkonom svojho povolania, zamestnania alebo funkcie a tým poruší všeobecne záväzným právnym predpisom ustanovenú povinnosť,
potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok". V zmysle nasledujúceho odseku, "odňatím slobody až na dva roky sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 a) a spôsobí ním vážnu ujmu na právach dotknutej osoby, b) verejne, alebo c) závažnejším spôsobom konania".

RKS síce zverejnila osobné údaje Prisky OLIVOVEJ, tieto však nenazhromaždila v súvislosti s výkonom verejnej moci alebo uplatňovaním ústavných práv osoby. RKS nevykonáva verejnú, lež proletársku moc, ktorá však nie je zakotvená v buržoáznej ústave a zákonoch, ale výhradne vo vedecky popísaných zákonitostiach dejinného vývoja. RKS rovnako nezískala údaje pani OLIVOVEJ v súvislosti s výkonom svojho povolania, zamestnania alebo funkcie, ale v súvislosti s výkonom svojho poslania, ktoré je, podobne, ako jej moc, cudzie "záväzným právnym predpisom" buržoázno-demokratického štátu, lež je určené výhradne poznaním vlastných úloh v spomínaných dejinných procesoch.

Zverejnením nasledujúcich údajov teda zjavne nedošlo k naplneniu skutkovej podstaty uvedeného trestného činu:

Meno a priezvisko, rok narodenia: Priska OLIVOVÁ, nar. roku 1983
Miesto bydliska: Kaplná 1218/19, VEĽKÉ UĽANY
E-mail: priska.olivova@centrum.sk
Skype: priska.olivova

Politická príslušnosť: SMER
Rodinný stav: vydatá
Vzdelanie: Stredná zdravotnícka škola
Aktuálne zamestnanie: materská dovolenka
Rodinní príslušníci: manžel Vojtech OLIVA, nar. roku 1951 v JABLONCI NAD NISOU, vyštudoval SPŠŠ BÁNOVCE NAD BEBRAVOU, synovia Dávid a Vojtech, nar. cca 2006 a 2008
Záujmy: kone, psy, paragliding


RKS opätovne vyzýva pani OLIVOVÚ, aby sa zdržala útokov na osoby blízke komunistickému hnutiu a akýchkoľvek krokov smerujúcich k cenzúre nimi prejavovaných politických postojov. Pani OLIVOVÁ sa zrejme domnieva, že jej opakované cenzorské zásahy majú dobrý cieľ a vychádzajú z takých názorov na spomínané prejavy, ktoré sú objektívne správne. Žiada sa nám odpovedať slovami Karla MARXA z Poznámok k novej pruskej cenzúrnej inštrukcii: "Skutočnou radikálnou liečbou cenzúry by bolo jej zrušenie, lebo je to zlá inštutúcia a inštitúcie sú silnejšie lež ľudia. Nuž, náš názor môže byť správny, ale nemusí. (...) Rara temporum felicitas, ubi quae velis sentire et quae sentias dicere licet".

8 komentárov:

  1. UCTY KOTELESOVA PETRA A IVANKA,MALA BESTIA,ROBERT KOTELES A MARTINA KOSTOLANY NIE SU UCTY PRISKY OLIVOVEJ SU TO UPLNE INE UCTY UPLNE INEJ OSOBY POD MENOM PETRY KOTELESOVEJ A TIE OSTATNE MNA NEZAUJIMAJU LEBO VAM PISE CLOVEK KTOREMU TIETO UCTY PATRIA A JA SI VYPROSUJEM ABY NIEKTO POROVNAVAL MOJE UCTY A K TOMU PRIRADOVAL ICH K INEJ OSOBE,ZIADAM VAS ABY STE TIETO UCTY Z TOHOTO PRISPEVKU VYMAZALI LEBO MNA TO URAZA A AK TO NESPRAVITE VYVODIM DOSLEDKY VOCI TOMUTO BLOGU,NEBERTE TO AKO URAZKU NIC S VAMI NECHCEM MAT A ANI VY DO MNA NERYPTE PRETO VAS ZIADAM VYMAZTE TIE UCTY KTORE SOM VAM VYMENOVALA A NETAHAJTE MA DO ZALEZITOSTI PRISKY OLIVOVEJ,DAKUJEM ZA POCHOPENIE A ZA URYCHLENU NAPRAVU TEXTU S POZDRAVOM PETRA kOTELESOVA.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V PORIADKU TAK KED NEVYMAZETE TAK MATE PROBLEM Z TAKYMI HAJZLAMI SA JEDNODUCHO NEBUDEM INAC BAVIT AKO SI AJ ZASLUZITE STE BANDA SPINAVCOV A KLUDNE SI MA JA CHYTTE MNE JE TO JEDNO LEN VAS UPOZORNUJEM ZE TOTO SI ODSERIETE TO VAM GARANTUJEM SMRADLAVA REVOLUCNA KOMUNICTYCKA STRANA,POSTARAM SA O TO ABY TENTO BLOG NEPOSPINOVAL ANI MNA A ANI PRISKU OLIVOVU STE LEN BANDA SKORUMPOVANCOV A PSYCHOPATOV ZO SMIDKEHO.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Suhlasim uplne z Amonymny nedajme sa zastrasit komunistami.Ty sa nedostanu do parlamentu .Len odkazujem aby prestali utocit na ludi ktory maju iny nazor.Ved este je vraj demokracia.

      Odstrániť
    2. Kto trosku pozna RKS vie, ze podla nej ziadna komunisticka strana do parlamentu nekandiduje. K demokracii: ved tento clanok je reakciou na cenzuru zo strany Olivovej. A napokon: dnes su aktualne dolezitejsie temy ako nejaka Olivova ;)

      Odstrániť
  3. hej anonym nezaložíme fiktívnu stránku tejto stránke, všetko bude identické logo hlavička skoprírujeme príspevky a vytvoríme identickú umelú diskusiu ako je tu, ani veľa roboty nebude, to bude haluz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nespájajte nás láskavo s husákovcom a buržoáznym nacionalistom ŠMIDKEM. RKS je organizácia marxistov-leninovcov, a nie oportunistov a reštaurátorov kapitalizmu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vy ste neskutočná banda červenoarmejcov.....JE MI Z VÁS NA GRCANIE....

      Odstrániť
  5. RKS držím vašej práci aj osvete palce PzB@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť