piatok 18. februára 2011

OLIVOVEJ kamarátka do partie

V nadväznosti na vyhrážky, ktoré RKS v dnešný deň zaregistrovala, upozorňujeme našich čitateľov na nasledujúcu osobu:

Meno a priezvisko: Petra KAČÁKOVÁ (používa aj meno KÖTELESOVÁ), nar. dňa 17.10.1979 v NITRE
Bytom BRATISLAVA, do narodenia dcéry (pozri nižšie) mestská časť PODUNAJSKÉ BISKUPICE
Povolaním predavačka, toho času na materskej dovolenke
Fyzický vzhľad: výška 165 cm, oči modrej farby, vlasy ryšavej farby, kučeravé, dĺžkou po plecia
Dosiahnuté vzdelanie: stredoškolské, vyštudovala za čalúnničku na Strednej odbornej škole drevárskej (štúdium ukončené roku 1997)
T.č.: 0910185482
E-mail: petkakotoles@ymail.com, kacakovapetra@gmail.com, PetraKotelesova805@azet.sk, kotelespetra333@gmail.com, malabestia1177@gmail.com
Znalosť cudzích jazykov: nemecký, čiastočne zrejme aj maďarský
Rodinní príslušníci:
-snúbenec Robert KÖTELES, bytom v BRATISLAVE, na vlastné meno a prostredníctvom inzerátov realizuje stavebné a montážne práce, opravy TV a inej elektroniky, zatepľovanie a ďalšie príjmové činnosti. V živnostenskom ani obchodnom registri nefiguruje, z čoho vyvodzujeme predpoklad, že ide o čierne podnikanie. T.č . 0910608295 0910185482 0902135704 0917284652. Mail: robo.koteles@gmail.com. Zasnúbení dňa 5. februára 2007
-Dcéra Ivana KÖTELESOVÁ, nar. dňa 20.2.2010
Záujmy a záľuby: čítanie, Facebook, domáce zviera: mačka

Spolu s Priskou OLIVOVOU má záľubu v zakladaní falošných kont na Facebooku na mená svojich politických oponentov v internetových diskusiách spojeným s enormne vulgárnym vyjadrovaním. Obe sú toho času na materskej dovolenke, majú veľa voľného času a využívajú ho na spomínané aktivity v sociálnych sieťach, v rámci ktorých hysterickým spôsobom obhajujú politiku Roberta FICA a jeho strany SMER. Dňa 19. februára 2011 adresovali RKS o.i. vyhrážku, že založia fiktívnu stránku našej organizácie s identickým logom a hlavičkou, na ktorú skopírujú všetky príspevky a diskusiu. Tým sa k tomuto činu v prípade jeho uskutočnenia vopred priznali.

RKS vyzýva s ňou spolupracujúce osoby, aby do kontaktných bodov doručili všetky dostupné informácie k osobe menovanej.

Pozn. red., aktualizované dňa 21. februára 2011:

Dňa 21.2.2011 sme prostredníctvom súkromnej správy v sieti Facebook obdržali nasledujúce vyhrážky:

Sef Diskusii 21 februára, 8:03: pocuvaj ma sem !!!! okamzite vymaz vsetko o priske o Petke !!! ak to neurobis do 48 hodin od tejto spravy budeme sa bavit inac !!!! ako chlap a chlap !!! teda pestami !!!!! s pozdravom Red Eagle a Vyliz picinsky.... a my si srandu nerobime budes prosit ze si sa narodil ty komunista pojebany varujem ta !!! este mas vsetky zuby ??? prsty ??? mas cas do 48 hodin!!!

Sef Diskusii 21 februára, 14:01: posledne varovanie ty kokot !!!! potom si uz kop svoj hrob !!!! okamzite to vymaz o priske a petke !!!! ked to neurobis do stredy budes plut von svoje zuby !!!!! RED Eagle a Dr Vyliz


Pohľadali sme teda na internete, kto kto sú tí povestní RED EAGLE a VYLIZ PICINSKY a zistili sme, že v oboch prípadoch zrejme ide o duševne narušeného jedinca mentálneho veku cca 13 rokov, ktorý sa obzvlášť vulgárnym a primitívnym a pre iných používateľov webových služieb mimoriadne obťažujúcim spôsobom zapája do každej diskusie s tematikou ľudskej sexuality či do diskusií súvisiacich s vnútropolitickým vývojom v SR. Pozdravujeme preto Petru KAČÁKOVÚ a jej snúbenca Roberta KÖTELESA a prajeme im keď už nie pevné, tak aspoň nejaké to psychické zdravie!

Pozn. red., opätovne aktualizované dňa 23. februára 2011:

Vyhrážky pokračujú: RKS dnes prišla ďalšia správa z konta "Sef Diskusii" s vyobrazením buržoázneho nacionalistu a oportunistu Gustáva HUSÁKA v profilovej fotografii. Správa znie:

Sef Diskusii 23 februára, 11:33: mas cas do 23:00 do dnes aby si vymazal aj prispevok od Vylizapicinskeho a Red eagle tak tiez vsetko o priske a Petke mas vazne poslednu moznost aby si to vymazal a co ked chodime aj na topky.sk ? my sme kralovne diskusiach nie ty ! my urobime na slovensku revoluciu nie ty !!! a ta revolucia pride 23.3 2011 ty debil !!!

Naše "kráľovné diskusií" sa podľa vlastných slov rozhodli zorganizovať na Slovensku "revolúciu", pod ktorou zrejme rozumejú demonštráciu, avizovanú v skupine "Stop privatizácii slovenských teplární", odkiaľ bol dňa 17. februára 2011 vylúčený po cenzorskom zásahu Prisky OLIVOVEJ s. MORAVČÍK. Nuž, sme zvedaví na to, ako niekoľko desiatok demonštrantov blízkych buržoáznej strane SMER uskutoční revolúciu, pod ktorou, na rozdiel od Petry KAČÁKOVEJ a Prisky OLIVOVEJ, mienime v podmienkach kapitalistickej spoločnosti kvalitatívny prechod k socializmu cestou zvrhnutia moci vykorisťovateľov sprevádzaným ustanovením diktatúry proletariátu. Takúto revolúciu, hoc aj krvavú, budeme všetkými silami podporovať!

Máme však obavu, že ide len o vzletné rečičky Petry KAČÁKOVEJ, ktorými sa rozhodla osviežiť svoje vyhrážky a otvorené prihlásenie sa k vyššie uvádzaným nickom v diskusiách na stránkach topky.sk. Netrpezlivo čakáme na 23. hodinu dnešného dňa, po ktorej sa má údajne rozhodnúť o tom, či budeme aj naďalej šťastnými nositeľmi našich prstov a zubov. O akýchkoľvek zmenách v danom smere vás budeme prostredníctvom našej webovej stránky včasne informovať. Pravdaže, zároveň vám budeme aj naďalej prinášať aktuálne informácie o dianí v robotníckom hnutí: pokiaľ by sme sa totiž obmedzili na informácie o plnení vyššie citovaných vyhrážok, náš ctený čitateľ by na nás pre roky neaktualizovaný web iste zanevrel. Žiadnym pochabým vyhrážkam ustupovať nebudeme a po nadmieru zlých skúsenostiach s osobou Prisky OLIVOVEJ už nepristaneme na stiahnutie informácií z nášho webu ani podobrotky, ani pozlotky.

9 komentárov:

  1. v skutočnosti nebýva v Bratislave ale v Košiciach, ale chcem aby môj koment zostal anonimný dobre?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Áno Petra, tvoj komentár zostane bezpodmienečne anonImný!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. a nezabudajme na najnovsi profil "Vasniva" na topky.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :-DDD tým posledným konštatovaní si sa prezradil o dvoch profiloch , decko s mozgom decka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Z diskusie na iných stránkach:
    http://forum.zoznam.sk/t/19/1934928/3/topky/

    21.02.2011, 21:14
    anti.vyliz

    http://revkoms.blogspot.com/2011/02/olivovej-kamaratka-do-partie.html

    red a vyliz uz ste odhalene !!! dokazy uz mame !!!! link o nich v titulku pisu tam aj o nich !!! pozorne citajte

    ked precitate klikni na Domov .... vyliz je ta rysava a red ta obezna zena.... dokazy su jasne

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mate v clanku chybu pretoze Red Eagle ano obhajuje politiku Smeru ale Dr.Vylizpicinsky praveze nadava na Fica a na Smer

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Varujem vas !!!
    Revolucia ceskoslovenska komunisticka ci ako sa to volate do pice !!!
    Som clovek ktoremu patri vacsina Novych Zamkov...
    Moje ctene meno si do papule neberte !!!
    Lebo vam dam vymzat a stopnut tuto web stranku...
    Staci jeden telefonat na MV a idete do pííccee :))

    Ckama do dnes 20:00
    Ak sa dovtedy tu verejne neospravedlnite mojej osobe ctenej vydam prikaz na stopnutie cinnosti vasej web stranke !!!

    Vas Red eagle
    Sef slovenskeho internetu

    OdpovedaťOdstrániť