pondelok 25. januára 2010

Komické reakcie BOROVSKÉHO a OLAHA.

Dočkali sme sa obzvlášť komickej reakcie pánov BOROVSKÉHO a OLAHA. Najskôr pripomíname čitateľom poslednú konverzáciu spomínaných pánov:

Pavel Olah
Tu sa stretnú,bratia slováci,češí a moraváci.Všetci svorne sa zabavíme,zaspievame,popijeme a zaspomíname na dobré zlaté obdobie socializmu!!!


Peter Nišponský
A starým i mladým ukážeme, že ak sa komunistom v KSS chce, tak sa dá všetko. Lebo nie len prácou, chlebom a politikou je človek živý. K životu patrí i zábava, sranda a špás. Optimizmus je na mieste. A kto toto nepochopil nech číta a píše na stránke "revkom" extrémistické drísty.

Štefan Borovský
To, že komunisti vedeli zorganizovať nielen 1.máj, či protestné zhromaždenie proti prevratu, ale aj spoločnú zábavu, je znakom toho, že sú jednotní. Dokážeme všetkým neprajníkom 12.júna 2010!!!
Na citovanú konverzáciu a na predchádzajúcu, v mnohom podnetnú diskusiu, sme reagovali dňa 23.1.2009 v tomto článku. Po opakovanom vymazaní nášho predchádzajúceho príspevku odkazujúceho na našu reakciu na tvrdenia pána NIŠPONSKÉHO sme sa opätovne zapojili aj ďalšim diskusným príspevkom reagujúcim na fakt cenzúry na stránke KSS na Facebooku. Zareagovali sme v ňom aj na mimoriadne úsmevné tvrdenie pána BOROVSKÉHO zverejnené na ploche pána OLAHA, že RKSMP nahlásil ako pôvodcu spamu.

Štefan Borovský
ja som ich vymazal zo skupiny svojich priateľov a nahlásil som SPAM a funguje to

Vyhlásenie pána BOROVSKÉHO považujeme za výnimočne vtipné o to viac, že RKSMP na rozdiel od pána OLAHA, ktorý bol za spamovanie cudzej plochy opakovane napomenutý naším členom, nepraktizuje hromadné rozosielanie správ rovnakého obsahu. Pán BOROVSKÝ azda nerozlišuje medzi SPAMOM a odpoveďou na tvrdenie napísaním článku a nalepením odkazu na predmetný článok v tej istej diskusii, v ktorej bolo dané tvrdenie vyslovené.

Pozrime sa bližšie na zúfalú reakciu sociálnych reformistov na ich žalostný výsledok v polemike o komunistickom bále, ktorú možno demonštrovať na príklade konverzácie pánov BOROVSKÉHO a OLAHA na ploche posledného menovaného.

Pavel Olah
Doporučujem všetkym mojim priateľom aby sa odhlásili,od pochybných priateľou a skupín!Tieto ,,osobnosti"diskredytujú a rozbíjajú ľavicu! Ich terčom je KSS!Vaše mená a foto v ich skupinách dezorientováva našich sympatizantov ako i samotných členov KSS !!!!!!!!

Štefan Borovský
ja som ich vymazal zo skupiny svojich priateľov a nahlásil som SPAM a funguje to

Pavel Olah
aj ja,volajú mi ľudia,že prečo sme ich priateľia alebo fanúškovia! Sú to bezočivci ktorím nejde vôbec o ľudí !Pomáhajú pravici nás rozkúskovať a pomali rozložiť!V ich komentároch nie je nič o pravici ale na KSS samé útoky!Oni s pravicou súhlasia, zober si príklad od našich priateľov z čiech,vydíš tam takto sa hádať?Všetci svorne útočia na pravicu a ešte aj nám pomáhajú!!!

Pavel Olah
Tie skupiny alebo jednotlivci,čo škodia KSS,sa živia minulosťou!Tieto názory nepomôžu útlaku bežného človeka!Treba sa zaoberať súčastním stavom a pritom myslieť na budúcnosť našich rodin!Robme pre človeka dobro!Toho negatívneho je v tejto divočine ozaj dosť!!!

Pripomíname pánom BOROVSKÉMU a OLAHOVI, že RKSMP sa pravici venuje sústavne, vrátane tej v KSS, podobne ako sa mnohí českí súdruhovia venujú pravici v KSČM. Pravici mimo KSS sa RKSMP venovala napr. v diskusii s predstaviteľmi reakčnej buržoázie, v jej pokračovaní, či v našom prvom článku na tomto blogu.

Čo sa týka "živenia sa minulosťou", pán OLAH mal zrejme, píšuc o minulosti, na mysli ML vedecké učenie. Pre nás však nie je ničím novým, že sociálni reformisti v KSS sa "minulosťou" neživia. Vieme dokonca aj to, že považujú marxizmus-leninizmus nielen za minulosť (slovami pána OLAHA), ale aj za extrémizmus (slovami pána NIŠPONSKÉHO), "škodlivý stalinizmus" (slovami pána HRDLIČKU a ďalších) či dokonca antikomunizmus (slovami pána SUŠKA), zatajujúc to pred slovenským proletariátom. Ako by proletariát reagoval, ak by KSS verejne priznala, že výraz "komunistická strana KSS" je oxymoron?

Očakávame, že títo páni čoskoro začnú vyzývať členov KSS, jej sympatizantov a tiež širokú verejnosť, aby prerušila s RKSMP všetky styky. Nevieme, čo mal pán OLAH na mysli tvrdením, že RKSMP dezorientováva sympatizantov KSS ako i samotných členov KSS menami a fotografiami funkcionárov KSS v jej skupinách - RKSMP publikuje ich obsahovo nezmenené diskusné príspevky, jasne ich odlišujúc od hodnotenia ich významu zo strany našej organizácie. Fotografie týchto pánov na našej stránke sa vždy viažu na článok, v ktorom sú ich diskusné príspevky nosnou témou - v uvedenom smere teda nemožno vravieť o žiadnej dezorientácii. Ak možno hovoriť o ich diskreditácii, tak jedine v zmysle priameho pomenovania pozície RKSMP k obsahu ich diskusných príspevkov. V tom prípade možno povedať, že RKSMP využíva v triednom boji fakt, že sa títo páni diskreditujú sami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára