sobota 8. októbra 2011

Tešíme sa záujmu SIS

Už v minulosti sme získali poznatky o tom, že našu organizáciu monitoruje Oddelenie extrémizmu či Oddelenie počítačovej kriminality odboru odhaľovania úradu boja proti organizovanej kriminalite Prezídia Policajného zboru SR. Zachytili sme však aj informácie o tom, že RKS okrem orgánov činných v trestnom konaní rozpracúvajú rôzne pochybné "think-tanky zamerané na otázky bezpečnosti", ako napr. spolok s honosným názvom "Security and Society", ktorého pozadie je podľa našich zistení čitateľné aj mechom udretému Dežkovi s vrodeným defektom intelektuálneho vývoja. Dnes sme do kontaktného bodu dostali upozornenie na skutočnosť, že sa istá osoba konajúca v prospech Slovenskej informačnej služby rozhodla zverejniť o našej organizácii článok na Wikipedii. V zmysle kréda "stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou" v ňom opakuje už zaužívané perly ducha z pera slovenských novinárov, na ktoré sme reagovali v samostatnom článku na našej stránke. Napriek spomínaným nedostatkom týkajúcim sa obsahovej stránky zverejneného textu však jeho autorovi ďakujeme za príspevok k propagácii našej organizácie a srdečne pozdravujeme jeho riadiaceho pracovníka, ktorého záujmu o našu činnosť sa úprimne tešíme!

Revolučná komunistická strana
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Revolučná komunistická strana (skratka RKS) je krajne ľavicová komunistická organizácia, ktorá na Slovensku vstúpila do povedomia predovšetkým široko medializovanými výzvami na likvidáciu politikov z politických strán SDKÚ – DS, SMER – SD a SNS či podnikateľov z finančných skupín Penta Investment a J&T. Organizácia sa hlási k ideológii marxizmu-leninizmu a propaguje násilné zmeny v spoločnosti. Členovia RKS odmietajú politiku KSS pre údajný pacifizmus a neprincipiálnosť jej politiky. Podľa vyjadrení predstaviteľov Policajného zboru Slovenskej republiky polícia prejavy tejto organizácie monitoruje [1] a radí jej členov k dvom tisíckam evidovaných extrémistov na Slovensku [2].

Referencie

  1. Policajti v pozore: Slovenskí extrémisti hrozia teroristickým útokom!, topky.sk, 29. 7. 2011
  2. Slovenská polícia eviduje približne 2-tisíc extrémistov, sme.sk, 1. 8. 2011

Pozri aj

Externé odkazy


1 komentár:

  1. Vazeni, neviem, ako ste prisli k zaveru, ze za zverejnenim clanku stoji SIS a vami spominana mimovladka. Nie je mi tiez jasne, na zaklade akych "zisteni" tuto NGO povazujete za kryciu organizaciu SIS. Pripada mi skor, ze mate potrebu kopnut si do kazdeho, kto si na rozdiel od vas praje zachovanie demokratickeho zriadenia na Slovensku a tiez slobodu a bezpecnost jeho obyvatelov. Ubezpecujem vas, ze ak ste rozpracuvani vami spominanymi zlozkami, deje sa tak vyhradne na zaklade cinnosti proti ustavnemu zriadeniu, bezpečnosti SR alebo pre mozny suvis vasich aktivit s cinnostou cudzich spravodajskych sluzieb, s organizovanou trestnou cinnostou, terorizmom a pod. Spolocnym menovatelom vasich aktivit je extremizmus a preto sa nemozete divit zvysenemu zaujmu tych zloziek, ktore ho monitoruju. Je vysoko pravdepodobne, ze je vasa cinnost riadena sluzbami alebo organmi cudzej moci, ktore zneuzivaju vas ideologicky fanatizmus a patologicky odpor voci systemu. V tomto svetle mi pripada zvlastne, ze sa pozastavujete nad zaujmom informacnej sluzby o vasu cinnost. Ak ste vo svojej chorobnej tuzbe po krvi a po nasili este celkom nestratili schopnost rozlisovat medzi dobrom a zlom, skor by som sa na vasom mieste zamyslel nad tym, kam vedie vasa nenavist voci systemu. Ci je vase smerovanie spravne a ci by pripadne uskutocnenie vasich cielov prinieslo dobro a stastie obyvatelstvu SR.

    OdpovedaťOdstrániť