nedeľa 31. júla 2011

K medializovaným nezmyslom o RKS

Náramne sme sa pobavili na mediálnej bubline, ktorú vytvorili podaktoré buržoázne médiá okolo klipu zverejneného na našej stránke. Celý proces odštatroval Ondrej DOSTÁL z OKS, ktorý prostredníctvom svojho konta v sieti Facebook odkazoval na náš článok "Verejne spochybňujeme a popierame údajné zločiny komunizmu". Na uverejnený odkaz pohotovo zareagovali horliví antikomunisti, ako Martin JURIKOVIČ, Mario MARCINEK, Ondrej DOBIÁŠ, Marián JASLOVSKÝ, Juraj MACKO, Tomáš MERAVÝ, Matúš KOCKA, Milanko BUZINKAY, Roman LORENZO, Samuel MAREC, Tomáš LANCZOS, Richard FEKETE, Jozef MURÁNSKY, Juraj CHOVAN, Svetozár Styk, Miki KNAPP, Ľuboš LORENZ, Juraj MACKO, Stano DANČIAK, Vladimír ŠPÁNIK, Peter DZURILLA, Vladimír SOOS, Lukáš ŠMANTALA, Martin BULÁK, David HOMÁĽ, Vladislav ŠTEFANEC, Dušan FRANCŮ, Richard KLISKÝ, Slávka TÓTHOVÁ a iní. Časť menovaných ihneď prispela v diskusiách na našej stránke: napr. Samuel MAREC ironicky vyzýval k väčšiemu počtu mŕtvych buržujov, Peter DZURILLA spamoval link na svoj blog a Dávid HOMÁĽ znesväcoval pamiatku nebohého s. SLOVÁKA, ku ktorého smrti sa prednedávnom otvorene prihlásil poslanec Igor MATOVIČ.

Na podnet Ondreja DOSTÁLA nás dňa 28. júla 2011 kontaktoval reakčný pisálek Braňo KARVAŠ: "Dobry den, vzhladom na to, ze prislo viacero staznosti k Vasim aktivitam chcel by som Vam dat priestor na vyjadrenie. Ide konkretne o video link: http://www.youtube.com/watch?v=srmGb11Y2s8&feature=player_embedded#at=38 ,na ktorom su vyhrazky politikom a znamym podnikatelom. V suvislosti s utokom v Norsku, sa preto viacero ludi obava, ze by ste svoje hrozby mohli naplnit. Preto sa Vas chcem opytat, ci to myslite vazne, pretoze to vyzera ako realna hrozba. Preco ste toto video vytvorili? Planujete byt plnohodnotnou stranou zaregistrovanou na ministerstve vnutra? Mate uz stanovy? Bude Vasa cinnost v ramci zakona? Ps. Prosim o odpovede obratom ak to bude mozne Dakujem S pozdravom Brano Karvas Topky.sk karvas@firma.zoznam.sk +421 911 457 420"

Tento majster novinárskej korektnosti a vyváženosti následne bez toho, aby sa dočkal našej reakcie, zosmolil a zverejnil článok, ktorý, rovnako ako informácie šírené Slovenským rozhlasom, agentúrou SITA, portálom pluska.sk, Novým časom, stránkou Vyšehrádskej skupiny či maďarskojazčným portálom bumm.sk a ďalšími médiami, ktoré od nich správu v nimi vytvorenej podobe prebrali, obsahuje takú znôšku novinárskych nezmyslov, že sme sa rozhodli uverejniť na našom blogu odpoveď na tieto fabulácie, ktorých cieľom je využiť prípad Andersa Behringa BREIVIKA na ďalšiu kriminalizáciu politických postojov revolučných komunistov a najmä na tvorbu pozitívneho PR predsedníčky vlády Ivety RADIČOVEJ prostredníctvom osvedčenej metódy vytvárania dojmu priameho ohrozenia jej života:

1) Ako sme sa už ohradili, Revolučná komunistická strana (RKS) je ideovo vyhranenou marxisticko-leninskou organizáciou, a teda prívlastok anarchizmu či anarchokomunizmu pochádzajúci od Braňa KARVAŠA a od hovorkyne Prezídia PZ kpt. Ing. Denisy BALOGHOVEJ svedčí výhradne o ich politickom analfabetizme.

2) RKS na žiadnom mieste na svojom blogu netvrdí, že použije fyzické násilie proti Ivete RADIČOVEJ či proti politickým a podnikateľským špičkám v SR. Tvrdí ale, že je na základe svojho vedeckého svetonázoru presvedčená, že tieto "elity" padnú v rámci revolučného prerodu spoločnosti, v rámci ktorého, aby bol úspešný, musí tiecť krv. Nikde sa týmto ľuďom nevyhrážala teroristickými útokmi (koľký primitivizmus zo strany novinárskych prisluhovačov vykorisťujúcich tried si vyžaduje použitie tejto lži, zjavne inšpirovanej vzormi slovenskej žurnalistiky v reakčných médiách v USA!), ale vyjadrila presvedčenie, že ich na základe novo prijatých proletárskych zákonov a zákonných rozhodnutí ľudových súdov postihnú neblahé osudy "obetí komunizmu" z 50. rokov 20. storočia.

3) RKS nikde nezverejnila videoposolstvo na spôsob Al-Káidy, v rámci ktorého by sa vyhrážala predsedníčke vlády smrťou. Vyhotovila a zverejnila výhradne klip k piesni kapely Ešelon Antiburžoázna (Smrť buržujom), v ktorom sa vyskytujú fotografie Ivana MIKLOŠA, Mikuláša DZURINDU, Ivety RADIČOVEJ, Roberta FICA, Róberta KALIŇÁKA, Jána SLOTU a predovšetkým šéfov Penty a J&T. Nič viac, nič menej. Voľba titulku "Slovenskí extrémisti hrozia teroristickým útokom!", "Ľavicoví extrémisti sa vyhrážajú premiérke smrťou" či "Ľavicoví extrémisti: Zabijeme Radičovú!" je založená na zjavnej snahe manipulovať tým, že novinár vyfabuluje fiktívnu vyhrážku a priradí ju prednostne osobe predsedníčky vlády, a to napriek skutočnosti, že v klipe nemá žiadne výsadné postavenie.

4) Ako sa môže každý presvedčiť na našom webe a v profile na stránke Youtube.com, spomínaný klip zverejnila RKS už 14. januára 2011. Ak panie a páni žurnalisti tvrdia, že vznikol v reakcii na parlamentnú rozpravu k OSUSKÉHO novele trestného zákona, asi nie sú lucídni a zorientovaní v čase.

5) Aj mentálne subnormný jedinec je na rozdiel od Miroslavy ÁBELOVEJ zo Slovenského rozhlasu a zatiaľ bližšie nezisteného redaktora agentúry SITA schopný spraviť pár klikov na stránke a zistiť si, že naša organizácia prevádzkuje svoj web od mesiaca november 2009. Tvrdenie, že "vznik stránky, ktorá podporuje triedne násilie a považuje ho za nevyhnutné na udržanie diktatúry proletariátu, zrejme súvisí s nedávnou diskusiou v parlamente, keď poslanci za OKS presadili v novele trestného zákona klauzulu tzv. Jáchymovskej lži", je teda len ďalším dokladom novinárskej "profesionality" a "dôslednosti".

6) Presnosť novinárskych formulácií, ktoré z presvedčenia o očakávaných osudoch triednych nepriateľov spravia nádej, z konštatovania tohto presvedčenia vyhrážky a z klipu videoposolstvo, ktoré má takéto vyhrážky obsahovať, vyvoláva značné počudovanie. Nehovoriac o prerobení časti textu piesne zo "smrť buržujom" na "smrť buržoázii" a pod., čo je už len absolútne nepodstatný detail svedčiaci vysokej "profesionalite" majstrov lacnej buržoáznej propagandy.

Na záver si dovolíme dve krátke poznámky:

1) Viacero otázok smerovaných na RKS sa týka pánov ŠIROKÉHO, MEČIARA, GLVÁČA, ZALU, DEMOVIČA a ďalších buržoáznych politikov a podnikateľov. Nuž, treba odpovedať, že ich miesto je medzi šéfmi Penty a J&T, MIKLOŠOM, DZURINDOM, RADIČOVOU, FICOM, KALIŇÁKOM, SLOTOM a ďalšími triednymi nepriateľmi. Žiaľ, do jedného videa sa všetci nezmestia...

2) Ondrej DOSTÁL v mediálnej reakcii na "kauzu", pri ktorej zrode stál, až udivujúco korektne uviedol: „Spomínajú, že po tom, čo tu znova vyrastie nová diktatúra proletariáru, očakávajú, že vedúci ideológovia a predstavitelia zločinnej buržoáznej propagandy budú postihnutí proletárskymi súdmi, ľudovými súdmi. Verím, že takáto situácia už nikdy nenastane“. S ohľadom na okolnosť, že pán DOSTÁL otvorene priznáva, že osoby, ktoré by boli predmetnými pohybmi postihnuté, sú "predstavitelia zločinnej buržoáznej propagandy" a vyjadruje nádej, že ich zločinné chovanie zostane nepotrestané, konštatujeme, že sa zbedačované vrstvy proletariátu začnú búriť proti kapitalistickému vykorisťovaniu zákonite a že špičky vykorisťujúcich tried ich ortieľ neminie bez ohľadu na to, či nejaký DOSTÁL dúfa v opak. Zvrhnutie panstva buržoázie a nastolenie a udržiavanie moci proletariátu bude voči buržoázii nemilosrdné.

Ako sme už písali v článku, na ktorý sa odvolávame v tak široko medializovanom texte na našom webe: po opätovnom víťazstve v socialistickej revolúcii sa predvoj proletariátu nemôže zdráhať "dôsledne uplatňovať všetky prostriedky potláčania vykorisťovateľských tried, s poznatkom, že zmierňovanie triedneho boja zo strany proletárskej moci neznamená nič iné, než reštauráciu kapitalizmu, a že jedine zostrovanie boja proti buržoázii je adekvátnou odpoveďou na jej silnejúce úsilie obnoviť jej nadvládu nad pracujúcou triedou. Len cez prijatie a praktické rozvinutie poučky o zostrujúcom sa triednom boji v epoche budovania socializmu vedie cesta k spoločnosti bez tried vykorisťovateľov a vykorisťovaných, ku komunizmu!"

22 komentárov:

  1. Bolo by skutočne naivné, ba až hlúpe myslieť si, že ak by teraz niekto zastrelil trebárs pani Radičovú, nastal by zásadný zlom v politike vlády voči proletárskym masám. A som rád, že takúto filozofiou nepodporuje ani Revolučná komunistická strana (filozofiu likvidácie politických figúrok). Čo by sa stalo, ak by niekto dnes zastrelil pani Radičovú, o ktorej si mnoho ľudí myslí, že je tvorkyňou protiľudovej politiky "slovenskej" vlády? Vôbec nič. Na miesto zastrelenej pani Radičovej by prišla iná politická figúrka, ktorá by pokračovala v nastúpenej práci pani Radičovej. Pani Radičová totižto nie je tým článkom totalitno-buržoázneho systému, ktorý má v rukách rozhodujúcu moc. Pani Radičová nepredstavuje rozhodujúcu silu, ale iba silu vykonávaciu. Pani Radičová vykonáva vôľu niekoho iného - vôľu elít. Tí ľudia, ktorí si myslia, že pani Radičová rozhoduje o všetkom, čo sa má udiať a čo sa udeje v Slovenskej republike a riadi ich životy, zásadným spôsobom sa mýlia. Podliehajú ilúzií o tom, že sú to práve tí tzv. "politici", ktorí riadia štát. Politici sú iba sluhovia, ktorí vykonávajú vôľu elít. Ich skutočná moc sa rovná nule.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no ja si myslim ze viaceri uzivatelia internetu ktorych tu spominate na vas podaju trestne oznamenie za poskodzovanie dobreho mena resp. za sirenie klamstiev a lží. Myslím, že hromadné trestné oznámenie proti vám by nebolo na škodu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No ja si zase myslim, ze nech radsej nikto nic na nikoho nepodava alebo sloboda slova nie je? Radsej sa vsetci pozrite na tento pekny zoznam Kto za koho kope / http://www.protiprudu.info/kto_za_koho_kope.htm

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takže Fica-zamestnanca ŠTB/KGB akciovky Smer a.s. v radovej funkcii hovorcu a marketingového riaditela -nazývate buržujom a to aj napriek jeho vyhláseniu,že si November 1989 ani nevšimol ?

    Neprotirečíte si tak-trochu ?
    Veď podla logiky pána Fica/vyplývajúcej z jeho výroku o Novembri 1989/,tu diktatúra proletariátu -žeby pod dohladom KGB ?-naďalej funguje,tak ako ju chcete znovu nastolovať ?

    Preboha čo ste mali v škole z matematickej logiky ?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Už na nich bolo podané trestné oznámenie,takže majú riadne nasraté v gatiach,na otvorenú konfrotáciu nemajú gule nímandi bolševickí!
    Pinocheta na vás ten by s vami narobil poriadky,darebácka lenivá zberba.Alebo chodte agitovať do fabrík a priemyselných parkov tam by vám ten váš proletariát akurát tak rozbil papuľe.
    Historická skúsenosť nám radí sa s takýmito darebákmi v zárodku tvrdo vysporiadať tak jak by to urobili oni lebo potom tu zas budú hory mrtvol po červenom terore!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Trestné oznámenie treba podať na túto vládu, ktorá nás terorizuje a nedá nám právo slobodne sa rozhodovať, všade sme neustále sledovaní. Tí čo máte pocit, že Vám by niečo zobrali, majte strach, lebo nám už všetko zobrali, nemáme nič. Preto plne podporujem túto krásnu vec, držím Vám palce som s Vami.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak kamarat,skončil si,ty "bojovnik",alebo zbabelo utečieš ako vždy?:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tým, ktorí ich vyslovili, ďakujeme za povzbudzujúce slová. "Anonymný" (8:09), ak by si mal šajnu o triednom rozdelení spoločnosti, netrepal by tu o Ficovi a o matematickej logike, ktorú si podľa všetkého videl z ponorky a žaba ti pritom šťala na periskop.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Podávaním trestných oznámení pravdu nikto neukryje. Mnoho ľudí sa s postojmi Revolučnej komunistickej strany na adresu tejto vládnej moci stotožnilo a aj keby slovenské štátne orgány predstaviteľov revolučných komunistov pozatvárali do väzenia, buržoázna moc sa tým nezachráni. Alebo sa azda samoderžavie zachránilo tým, keď uväznilo V. I. Lenina na Sibíri?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. No dobre ,len potom,keď sa RKS dostane na Slovensku k moci a bude sa nés :
    - snažiť za trest vyhladovať podla vzoru Vašej predchodkyne Komunistickej strany Sovietskeho Zväzu na čele so Stalinom a NKVD/KGB ,teda podobne ako v 30-tich rokoch minulého storočia KSSZ účelovo a zákerne zavraždila 7 milionov Ukrajincov/včetne detí a starcov/tým,že im postrielali dobytok a nepustili ich napolia,tak dajte nám aspoň dopredu vedieť,aby sme stihli ešte predtým urobiť doma v chladničkách zásoby.
    Ďakujeme Vám dopredu za porozumenie.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Na adresu RKS: pokiaľ ste presvedčení, že vaše drísty natoľko oslovujú relevantnú časť slovenskej verejnosti, že sa kľudne za vás a vaše názory verejne postaví, tak nemáte mať prečo obavy sa zviditeľniť. Ale ako tu už niekto povedal, ste iba militantní zasrani, ktorí nemajú gule sa za svoj názor, nech už je akýkoľvek, aj postaviť a hájiť ho otvorene. Každý chlap čo má česť, tak s niečím podobným nemá problém. Preto ste iba tárajovia, a nie reálna tieňová sila. Možno by ste urobili pre Slovensko viacej osohu, keby ste vaše názory prezentovali ako reálne registrovaný subjekt, tak by to mnohých prinútilo vážnejšie rozobrať niektoré vaše názory, ale takto ste jedna mizerná nula, ktorá divne smrdí.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. To čo žije zapadna europa teraz sme my žili v 80 rokoch 1 koruna = 1 euro.Tyto bastardi zobrali ludom chleba,byvanie,alkohol,cigarety,krčmi ,reštavracie su prazdne robotnickej triede neostalo nič takže pride to čo hovori RKS.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Anonymný, Vy ste to stále ešte nepochopili? Revoluční komunisti nemôžu hrať buržoáznu hru - hru na tzv. "parlamentnú demokraciu", pretože v takej súťaži nemajú komunisti nádej. Buržujov v ich hre a podľa buržoáznych pravidiel poraziť nedokážu. Všetko je nastavené tak, aby komunisti v slobodných a demokratických voľbách nezvíťazili. Ak by zlyhali kapitalisticko - buržoázne médiá, ktoré sú určené na hrubé vymývanie mozgov populácie krajiny, v ktorej pôsobia, na rad prídu volebné manipulácie. Buržuji si svoje nakradnuté majetky bez boja zo svojich rúk nepustia. Oni sa svojich výdobytkov dobrovoľne nevzdajú.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. http://capek.misto.cz/komunista.html

    OdpovedaťOdstrániť
  15. nojo. tak títo ľudia naozaj existujú. furt som bol zvedavý na to, aký psychopatický mozog by bol schopný vyargumentovať a obhájiť gottwaldovsko-stalinovský teror počiatku rokov 50tych. A hľa, ono existujú ľudia, ktorí sa k nemu priamo hlásia a majú dokonca vlastný blog. Myslím že riešenie je úplne jednoduché: členov RKS by stačilo poslať na ozdravný pobyt, kde by si tento teror mohli prežiť na vlastnej koži. Mučenie, streľba, vypočúvanie, psychický nátlak, vykonštruované súdne procesy, žalár, vyvlastnenie majetku.. Predpokladám, že na Slovensku máme tisícky občanov, ktorí by s radosťou členom RKS vlastnoručne vyvlastnili ich majetok. Keďže členovia RKS chápu totalitný teror ako "historickú nevyhnutnosť", myslím že by mohli byť oni prví na rade, aby pocítili chuť tejto historickej nevyhnutnosti. Myslím že na proletársky pôvod sa v tomto prípade nebudú môcť vyhovárať, sú to buržuji, keďže majú prístup k počítačom a k internetu. A keby sa aj obhajovať chceli, k čomu máme vykonštruované súdne procesy?

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Keď budete znovu organizovať menovú reformu ,podobnú tej z roku 1953,ktorú organizovala Vaša predchodkyňa Komunistic. strana ČSR a prostredníctvom ktorej urobila z večera do rána z 12 mil.Čechoslovákov žobrákov ,tak dajte dopredu vedieť,aby si 5 milionov Slovákov stihli presunúť svoje ťažko zarobené peniažky niekam do Čiech resp. do sused. Rakúska.
    A zaujímalo by ma ako chcete vešať napr. občanov SK-a,ktorí majú zároveň CZ štátnu príslušnosť ?
    Veď z toho bude medzinárodná blamáž !!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. omyl,RKS nikdy nevyhra volby nie preto,že všetko je nastavene tak,aby vyhrali buržuji,ale preto,že "vas" bolševikov už ludia dobre poznaju a dalšie pocitovanie triedneho boja na vlastnej koži by bola tentoraz katastrofa.a tak vam neostava nič ine len sa hrat všeliake revolučne hry ako napriklad hru s nazvom RKS blog.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. lol, jasne diktatura proletariatu v ktorej rozhoduje par dedkov o vsetkom nicia ludom zivoty zabijaju za nazory a neexistuje sloboda...to je teda fakt vlada ludu...ja verim ze ste inteligentni, ale empatie nemate ani kusok, ste necitlive svine..najlepsie by bolo naliat vam vlastnej medicinky, vyhodit z roboty, zatvorit za nazor, ved tak to podla vas je spravne..ale to uz by ste plakali pokrytci, ze...

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Milá RKS, podľa mňa nie ste nič viac, ako banda šialencov padnutých na hlavu. Zaujímalo, koľko vás vlastne je, a hlavne ktorí normálni ľudia by boli schopní prihlásiť sa k tomu, čo tu šírite. A ešte pár otázkok: máte deti? Ak áno, ako ich vychovávate? To im odmalička vštepujete do duše nenávisť voči tým vašim "buržujom"? Voči učiteľkám v škole, voči svojim priateľom? A ak vaše deti nebudú zdielať vaše názory, tak aj oni budú pre vás triednym nepriateľom? Stihne potom aj ich osud nepriateľov komunizmu z 50. rokov?

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Zabudli ste ešte pripomenúť, že za socializmu "neboli k dostaniu" banány a mandarínky, a tak si nemohli československí občania dožičiť tieto vzácne komodity, bez ktorých je život nemožný. A dokonca za socializmu nebolo k dostaniu ani chutné ozelenené mäso dnešných dní.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. pre Filipa A.M.Zvedelíka :

    17.11.1989 ŠTB/pod dohladom KGB/ :
    -ziniciovalo masaker študentov na Národní Tride.
    -ziniciovalo fiktívnu smrť študenta Martina Šmída-
    s cielom akože vyburcovať čsl.národ aby vyšiel do ulíc-čo sa podarilo.
    a aby zmeny niesli punc tzv.masových ludových revolúciíí organizovaných ulicou.

    KGB a ŠTB tu po Novembri 1989 vládne ekonomicky a dnes už aj cez media/pravda,TV JOJ/ sofistikovane naďalej - presne podla plánov - J.Andropova/pozn.bývalý sov.šef KGB/ a jeho nasledovníkov/M.Gorbačova, dnes V.Putina/ a ich najvyšších dôstojníkov KGB na Slovensku /SK_OberPrivatizerov /
    Bystrozrakého,Vl.Lex.,J.Tkač.,gen.Lorenc.,A.babiš.,Rozi.a,.

    A týchto chcete odstaviť od koryta ?

    Je fakt,že na Islande/presadenie ludovej demokracie zrušením zastupitelskej ,dnes v Izraeli státisíce na uliciach-stredná vrstva proti boháčom- a dnes aj Anglicku sú ludia na uliciach ...

    OdpovedaťOdstrániť