nedeľa 5. februára 2012

Kto sa nám ráčil vyhrážať výsluchom

Viacerí naši milí čitatelia sa nám zdôverili s domnienkou, že v prípade kpt. Mgr. Martina BUNDU, ktorý sa nám v reakcii na kritiku vplyvu finančnej oligarchie na chod spoločnosti ráčil vyhrážať výsluchom, ide o fiktívnu osobu. Uvádzanú tézu zdôvodňovali predpokladom, že takú stupídnu taktiku vyťažovania, ako dokladujú maily zverejnené na našej stránke, by si snáď nemohol zvoliť žiaden reálny príslušník PZ SR. V skratke: vo viacerých podnetoch od našich čitateľov bol sformulovaný predpoklad, že by sa "expert" schopný voľby takej primitívnej taktiky ani nemohol zamestnať v PZ, že predsa na tom tá buržoázna polícia ešte nemôže byť tak zle.

Ako sme písali v predchádzajúcom článku, na rozdiel od mladého pána kapitána už určité zložky buržoáznej polície disponujú informáciami k osobám členov RKS. Nie je sa však čomu diviť, že ani nie 30-ročný neskúsený kpt. Mgr. Martin BUNDA nevie to, čo už dávnejšie vedia jeho starší a skúsenejší kolegovia. Napriek tomu sa však spolu s našimi čitateľmi nestačíme diviť, aké metódy a postupy využíva tento príslušník, pôvodom zrejme z obce PADÁŇ či POVODA v okrese DUNAJSKÁ STREDA. Nechce sa nám veriť, že by im ho naučila do ukončenia štúdia v roku 2005 jeho školiteľka pani PhDr. Magdaléna ONDICOVÁ, PhD., skúsená to odborníčka, ktorá aktuálne vedie katedru kriminológie Akadémie PZ v BRATISLAVE.

Tak či onak, aj na našom webe možno nájsť odkazy na kompletné znenie pôvodných mailov vrátanie ich hlavičiek 1, 2. O tom, že správy odišli z počítača kpt. Martina BUNDU nemôže byť žiadnych pochýb. V reakcii na aktuálne spoločenské dianie by sme azda mohli chcieť mladému kapitánovi provokatívne odkázať, že by sa on a jeho kolegovia mohli miesto buzerovania kritikov vplyvu Penty, J&T a ich bábiek na slovenskom politickom Olympe radšej venovať vyšetrovaniu činnosti organizovaných zločineckých skupín, ktoré sú aktérmi káuz korupcie na najvyšších miestach v slovenskej spoločnosti. Vieme však, že riadne vyšetrenie týchto káuz napriek predvolebným rečiam osoby ministra vnútra nie je ani teoreticky možné. A to z tej príčiny, že je hlavnou úlohou buržoáznej polície ochrana kapitalistického zriadenia, v ktorom na čele mocenskej pyramídy stoja práve tí, ktorí by mali byť objektom vyšetrovania za svoje početné zločiny. Na riadne vyšetrenie prípadov by teda bolo potrebné zvrhnutie a zmena režimu, čomu nebude Daniel LIPŠIC a ním vedená polícia vedome asistovať. Na rozdiel od zákulisnej manipulácie a mediálnej podpory v súčasnosti prebiehajúcich demonštrácií s cieľom zabezpečenia drahocennej volebnej podpory v období výraznej politickej nestability... 

Záver: PZ SR je na tom skutočne tak zle, ako nevedeli akceptovať naši drahí čitatelia. Pre nás je to však dobrá správa: čím horšie je na tom buržoázna polícia, tým ľahšie bude zvrhnutie súčasnej diktatúry buržoáznej menšiny a jej nahradenie diktatúrou širokých más proletariátu.

3 komentáre:

  1. Pekne! Drzim palce RKS!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hahaha, to je debil :DDD
    Ale vážne. Povedal by som že už chápem tie vtipy o chlpatých keby neboli aj medzi flojdami nejaký normal ľudia. Nech fakt radšej rieši Gorilu a neskúša svoje debilné finty na tých čo stoja na druhej strane barikády.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bundu by mali zavriet medzi gorily, aj podla mena patri medzi chlpacov aj medzi podvodnikov. Nomen omen

    OdpovedaťOdstrániť