streda 26. októbra 2011

Komunisti si urobili z miliardárov terče: článok v denníku Plus JEDEN DEŇ

Náš čitateľ si už dozaista zvyká na to, že Revolučná komunistická strana (RKS) bez servítky hovorí o historickej nevyhnutnosti uskutočnenia revolučných zmien, ktoré povedú k násilnému zvrhnutiu moci buržoázie, ku konfiškácii jej majetkov a k ustanoveniu diktatúry proletariátu. V nadväznosti na posledné video z dielne odboru propagandy RKS prinášame našim čitateľom článok v denníku Plus JEDEN DEŇ, ktorý vyšiel po krátkom rozhovore s novinárom Martinom MITOŠINKOM .

Komunisti si urobili z miliardárov terče

Zdroj: PLUS Jeden deň/MARTIN MITOŠINKA 26. október 2011, 08:19

Svojrázny protest proti slovenským veľkopodnikateľom podnikla neslávne známa Revolučná komunistická strana. Zobrazili ich vo videoklipe s terčmi na tvári. Strana neskrýva, že násilie môže byť cestou, ako zobrať boháčom ich majetok.

Zdroj: internet Patrik Tkáč:
Aj jeho si v klipe zobrali na mušku.

Revoluční komunisti na seba upútali pozornosť pred časom, keď doplnili k radikálnej piesni fotografie, ktoré jej dávali inú súvislosť. V piesni Smrť buržujom sa kedysi vyhrážali nepriamo obesením Ivete Radičovej, Mikulášovi Dzurindovi, Ivanovi Miklošovi či Robertovi Ficovi, alebo Jánovi Slotovi.

Teraz prichádzajú s „klipom“ k piesni Vylezte, buržuji! Na fotografiách sa striedajú tváre popredných podnikateľov: Vladimír Lexa, Slavomír Hatina, Zoroslav Kollár, Patrik Tkáč, Peter Korbačka, Ivan Jakabovič či Juraj Široký majú na tvárach dorobený terč ako pri pohľade cez zameriavač ostreľovača. Na stránke komunisti uvádzajú, že dielo je z produkcie odboru propagandy strany.

Radikáli: Príde čas...

HAŠČÁK:
Aj jeho si v klipe zobrali na mušku.
Foto: internet
„Osoby, zobrazené na videu, koncentrujú obrovskú časť bohatstva do svojich zločinných rúk... Je len otázkou času, kým im proletariát toto vlastníctvo, ktoré predpokladá obmedzenie vlastníctva iných, násilím zoberie,“ uviedol nám predstaviteľ strany Eugen Pivoňka.


Podnikatelia: Nekomentujeme

Boja sa pre klip naši veľkopodnikatelia? „Spoločnosť je prísne apolitická a na žiadnu takúto vec nebudeme reagovať,“ uviedla hovorkyňa J&T, teda firmy Jakaboviča a Tkáča, Nikol Kubaská. Martin Danko z Penty, ktorú vo videoklipe „zastupuje“ Marek Dospiva s Jaroslavom Haščákom, tiež na klip nechcel príliš reagovať. „Keby sme na to reagovali, popularizovali by sme takýchto ľudí,“ uviedol.


Eugen Pivoňka
Foto: internet

9 komentárov:

  1. Ked čitam ten brak,ktory vyprodukuješ,ty kokot hlupy,tak mi nepadaju len dve možnosti.Bud je to nejaka hra sis na preniknutie,alebo monitorovanie bolševickeho mrtveho podzemia,alebo je to kampan nejakeho kokota na zvitazenie vo volbach.Kadopadne musim konštatovat,že si chory.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa zda, ze tupy si tu jedine ty. O vztahu RKS a SIS hovoria napriklad posledne clanky o zaujme SIS a o trafenej husi, najdi si ich na tomto blogu ty pako a vysvetli mi, naco by SIS odkryvala svoje vlastne krycie firmy. Kazdemu co trochu sleduje RKS je jasne, ze jej ide o detabuizovanie triedneho nasilia a o podryvanie stability systemu. Ak to vnimas ako zlucitelne s povahou cinnosti SIS tak to svedci len o tvojej debilite. A myslim si, ze vsetci, co poznaju tento web vedia, aky je postoj RKS k nadchadzajucim parlamentym volbam. Preto treba tvoje tvrdenie trochu poopravit: bud je to aktivita SIS, alebo je to sucast volebnej kampane, alebo si kreten. Taketo suvetie potom bude pravdive.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nemocny jsi ty, blbe, jestli podporujes ty hajzly z videa

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Eugen, si slavny! :D
    btw, kolko ludi tvori tuto 'stranu'? 1?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Účelom medializácie všetkých buržoáznymi pisálkami vyžiadaných stanovísk Revolučnej komunistickej strany je šírenie ideí marxizmu-leninizmu a nie získanie osobnej slávy ktoréhokoľvek z jej predstaviteľov. Len hlupákovi môže ísť pri podobných aktivitách o osobnú slávu a len hlupáka môže v danej súvislosti niečo také napadnúť. Na poslednú hlášku sa teda vzťahuje porekadlo: "podľa seba súdim teba". Jej autor v nej prejavuje grotesknú snahu o zosmiešnenie RKS, ktorou zosmiešnil len samého seba prezentáciou neschopnosti realistického úsudku o motívoch a početnosti osôb zapojených do aktivít našej organizácie.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Semion Michajlovič28. októbra 2011 o 0:14

    chlapi, nevsimajte si ich, to sem len nejaki trtkovia z penty chodia obchendovat. cest praci!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bobry deň. Musím sa priznať, ze veľa o RKS neviem, ale podla môjho názoru ešte len príde čas kedy si ľudia uvedomia potrebu strany podobnej RKS. Tieto hlúpe narážky od anonymov len nasvedčujú tomu, ze sa jednoducho začínajú strachovať o svoje "teplé miestečka" a začínajú sa takisto obávať o svoje "nahrabané peniažky" Ja len dúfam, že nieste podobný strane KSS, pretože tá ma poriadne sklamala svojou nečinnosťou. Mladí ľudia už začínajú pociťovať potrebu zmeny, takýmto spôsobom akým sa všetko vyvíja to jednoducho nejde. Preto Vás prosím a vyzývam! Nebuďte nečinní ako strana KSS. Dávajte o sebe vedieť, aby ľudia pomaly začali spoznávať Vaše myšlienky a teórie. Som mladý človek a už sa nevládzem pozerať akým smerom speje Náš štát. Nechcem živoriť a žiť zo dňa na deň. Nechcem ani bohatstvo len dôstojný život! Česť!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ale no nezavidte im :)
    je jasne,ze komunizmus bol system iba priemernych ludi.
    vase clanky su plne nenavisti, mozno preto, ze sami nemate ani na chleba. Je mi vsak jasne, ze zavist niekoho, kto na svojom bankovom ucte nikdy nemal aspon 6 nul, je uplne pochopitelna vec

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jedna neznalosť väčšia ako druhá. Namiesto spájania ďalšie trieštenie. Pokiaľ ešte nám slúži pamäť, spomeňme si na vznik SDL, SMER-u. Vznikla nám revolučná komunistická strana a je možno len otázkou niekoľkých mesiacov, či nám nevznikne EŠTE REVOLUČNEJŠIA KOMUNISTICKÁ STRANA, po ďalších mesiacoch NAJREVOLUČNEJŠIA KOMUNISTICKÁ STRANA a ďalšie iné strany nesúce ešte výraznejšie pomenovania, pri čom každá z nich si bude o sebe tvrdiť, že len ona skutočne bojuje za práva pracujúcich a tie ostatné slúžia len buržoázii. Každá táto "strana", ak nie frakcia bude tvorená zo 100, možno že len z desiatok prívržencov. Takto chcete poraziť buržoáziu ? Chcel by som sa dožiť takejto porážky buržoázie, ak sa to podarí niekoľkým desiatkam ľuďom. Tú revolúciu by som chcel vidieť !!!!!!!!!!!! Vážení, lepšie si otvorte oči a uši, viac pozorujte našich severozápadných susedov a potom aj na Slovensku robotnícke hnutie získa takú vážnosť, akú má vo svojej krajine KSČM. ČESŤ PRÁCI !

      Odstrániť