štvrtok 2. februára 2012

Policajný zbor sa nám vyhráža vypočúvaním

V čase prebiehajúcich "gorilích" protestov majú príslušníci Policajného zboru SR tú drzosť hroziť nám vypočúvaním v súvislosti so zverejnením videoklipu, ktorý údajne obsahuje vyhrážky slovenským miliardárom vrátane osôb z prostredia finančnej skupiny Penta, ako je Jaroslav HAŠČÁK, Marek DOSPIVA či Jozef ORAVKIN. Našu nútenú odmlku dočasne prerušil istý kpt. Mgr. Martin BUNDA, ktorý nám z oficiálnej adresy pod doménou ministerstva vnútra zaslal dva maily (s hlavičkami vrátane údajov o odosielateľovi ich nájdete tu: 1, 2).

Martin Bunda <Martin.Bunda@minv.sk>     
24. januára 2012 11:22 
Komu: "revkomstrana@gmail.com" <revkomstrana@gmail.com>  
Vážený pán Eugen Pivoňka, 
Ak ste taký hrdina a revolucionár tak odhaľte svoju identitu. Je potrebné Vás vypočuť k poslednému videoklipu, ktorý bol uverejnený na stránke RKS. Pokiaľ si za tým stojíte tak sa určite ozvete. 
Kpt. Mgr. Bunda

Martin Bunda <Martin.Bunda@minv.sk>    
2. februára 2012 13:42 Komu: "revkomstrana@gmail.com" <revkomstrana@gmail.com> 

Vážený pán Eugen Pivoňka, 
Písal som Vám a myslel som si, že ste komunista – revolucionár , ale neozvali ste sa a tak si myslím, že ste zbabelec, ktorý vykrikuje spoza kríkov. Vaši predchodcovia by sa za Vás hanbili (Lenin,...). Ak by ste chceli zmeniť môj názor na Vás tak sa mi ozvete.    
Kpt. Mgr. Bunda

Pripadá nám priam komickou snaha príslušníkov polície nahnať strach odporcom finančnej oligarchie, ktorej všemocnosť sa konečne stáva tŕňom oku širokým masám slovenského ľudu. Jej panstvo ešte ochraňujú zákony kapitalistického režimu a režim chrániace silové zložky a z toho dôvodu na jeho bašty pristávajú zatiaľ len banány, dlaždice a zábavná pyrotechnika. Je však iba otázkou pomerne krátkeho času, kým protirečenia kapitalizmu prekročia kritickú hranicu, ktorou dozrejú objektívne podmienky socialistickej revolúcie.

K podstate nám doručeného mailu uvádzame len toľko, že sme ilegálnou organizáciou, ktorá sa nemá čo zapodievať názormi a subjektívnymi dojmami nejakých očividných zúfalcov z MV SR. Členovia RKS sú pripravení vypovedať pred orgánmi buržoázneho slovenského štátu, zároveň by však z ich strany očakávali istú mieru štábnej kultúry. Podľa našich informácií z prostredia PZ SR určité zložky buržoáznej polície disponujú údajmi k osobám členov RKS. Vzhľadom na túto skutočnosť by sme očakávali doručenie oficiálneho predvolania na výsluch a nie akési výkriky do tmy zo strany vyššie menovaného kapitána, ktoré, mimochodom, nie sú prvou komunikáciou svojho druhu buržoáznej moci s nami.

Napriek badateľnému vzrastu živelnosti musíme zatiaľ konštatovať len neveľkú mieru proletárskej uvedomelosti más. Bez ohľadu na to sme však presvedčení, že tieto odmietnu nátlak buržoáznych štátnych orgánov na kritikov finančnej oligarchie v súvislosti so zverejnením spomínaného videoklipu.



Súvisiace články:
Vylezte, buržuji / Вылезай, буржуи  
Protiburžoázna (Smrť buržujom!)  
Trafená hus zagágala 
Nevyhnutnosť revolučného násilia verzus stanovy KSS 

Otázka buržoázneho vlastníctva a program KSS 


3 komentáre:

  1. Nehorazna drzost zo strany policie. Davajte si pozor RKS ale drzim Vam palce. A nenechajte sa odradit antikomunistami a blbymi policajtmi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fake :)
    Novy cas vas vypatral za 5 minut a policia si nevie vyhladat dakeho eugena pivonku? ale no :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Horkýže fake ;)
    http://revkoms.blogspot.com/2012/02/kto-sa-nam-racil-vyhrazat-vysluchom.html

    OdpovedaťOdstrániť