piatok 24. februára 2012

Výzva k aktívnemu odporu proti režimu

Prinášame našim čitateľom klip k remixu známej skladby Sergeja PROKOFIEVA.

3 komentáre:

  1. Spomínaný Čl.32 ústavy je taký vágny, že v praxi je nerealizovateľný. V ústave je zapracovaný len ako "doplnok", ktorý nijako nemôže ohroziť vládu buržujov. Aktívny odpor voči buržoáznemu režimu v súčasnosti je možný len tzv. palácovým prevratom, čo v podstate bolo aj VOSR, keď dobre organizovaná ozbrojená skupina profesionálnych revolucionárov eliminovala vládu a parlament a prevzala do rúk ako zákonodárnu, tak aj výkonnú moc v zemi, pričom pod správnymi heslami získala na svoju stranu väčšinu obyvateľstva.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno dá sa súhlasiť s násilným odňatím nakradnutého majetku zločincom z finančných skupín, ale na druhej strane za žiadnych okolností by som nechcel zažiť komunistický teror aký tu bol pred rokom 89,pretože pokiaľ by sa komunisti znova dostali k moci tak toto tu reálne hrozí,že znova budú ľudia môcť robiť len to a ísť len tam čo im úzka skupina vládnucich bolševikov dovolí a znova bude v spoločnosti schyzofrénia že ľudia z donútenia budú prikyvovať na niečo s čím vôbec v skutočnosti nesúhlasia,tak to nie, toto už nikdy viac, lebo to by bola len zmena od jedného zla do druhého...čiže z dažďa pod odkvap.

      Odstrániť
    2. My sme sa z dažďa pod odkvap už dostali. Je na nás dokedy tam mienime zotrvať. Stojí za to pohnúť kostrou a od odkvapu sa vzdialiť. Budúce generácie budú nám za to vďačné.

      Odstrániť