piatok 29. júla 2011

RKS dôrazne protestuje proti označovaniu za anarchistickú organizáciu

Dňa 29. júla 2011 bol na stránke www.topky.sk uverejnený článok "Policajti v pozore: Slovenskí extrémisti hrozia teroristickým útokom!", hlavnou témou ktorého boli mediálne aktivity Revolučnej komunistickej strany (RKS). Autor článku v ňom okrem ďalších nepresností, poloprávd a lží vo vzťahu k RKS uvádza, že "anarchisti zverejnili svoje vyhrážky na internete". K téme sa vyjadrila aj hovorkyňa Prezídia PZ kpt. Ing. Denisa BALOGHOVÁ slovami, že sa naše doterajšie aktivity spájajú "výhradne s uverejňovaním anarcho-komunistických ideí na internete a vo verbálnej rovine". V reakcii na uverejnené tvrdenia RKS podotýka, že bola vždy ideovo vyhranenou marxisticko-leninskou organizáciou stojacou na pevnom vedeckom základe. Vo svojich názoroch na anarchizmus sa stotožňuje o. i. s obsahom state J. V. STALINA "Anarchismus nebo socialismus" a svoje postoje k tomuto maloburžoáznemu reakčnému hnutiu vyjadrila o. i. v článku "Diskutovali sme s anarchistami. O boľševizme".
RKS pripomína, že je v ilegalite pôsobiacou proletárskou organizáciou konajúcou spôsobom, ktorý nie je pozorovateľný nezasvätenému divákovi - takáto povaha jej činnosti je nevyhnutou podmienkou pre úspešné dosahovanie jej cieľov v nepriateľskom prostredí. Vyjadrenia kpt. Ing. Denisy BALOGHOVEJ a reakčného pisálka z portálu www.topky.sk, konajúceho zrejme na podnet Ondreja DOSTÁLA z OKS, vnímame ako komické a odkazujeme im, nech sa pred zverejnením svojich pomýlených názorov aspoň rámcovo zorientujú v členení socialistických ideových prúdov a politických hnutí.

2 komentáre:

  1. Súdruh Verutak, ty stará senilná kreatúra vyhnaná z Topiek, ešte toho nemáš dosť. Všetci vieme, že si si založil túto stránku na to, aby si mohol šíriť svoje choré výplody skôrnatenej dutiny lebečnej. Už ťa ani nikto nečíta, tie tvoje články číta len tvoja stará zošúverená matka, ktorá vychovala netvora. Tak súdruh Verutak, nástup do rakvy, zavri sa do mauzólea už a prestaň láskavo obťažovať svet týmto svojim trápnym a úbohým blogom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Súdruh Verutak, ty stará senilná kreatúra vyhnaná z Topiek, ešte toho nemáš dosť. Všetci vieme, že si si založil túto stránku na to, aby si mohol šíriť svoje choré výplody skôrnatenej dutiny lebečnej. Už ťa ani nikto nečíta, tie tvoje články číta len tvoja stará zošúverená matka, ktorá vychovala netvora. Tak súdruh Verutak, nástup do rakvy, zavri sa do mauzólea už a prestaň láskavo obťažovať svet týmto svojim trápnym a úbohým blogom.

    OdpovedaťOdstrániť