sobota 23. júla 2011

Verejné priznanie alias smrť nevinného človeka z pohľadu obyčajného buržuja

Ako nás po udelení medaile Za odvahu a statočnosť pri ochrane myšlienok komunizmu in memoriam upozornila vnučka nebohého s. Zoltána SLOVÁKA, dňa 20. januára 2010 uviedol Igor MATOVIČ v diskusnom príspevku k článku na stránke www.dolezite.sk nasledovné:

"píšeš o nejakom Slovákovi Zoltánovi, hoci nevieš, že to bol ortodoxný komunista, ktorému som len napísal názor, že takým ako on sme mali zobrať občianky a poslať ich expresom do Kórei - potom mi dva dni mailoval oplzlé maily, ja som na to nereagoval a po takom vyčerpaní logicky pri kompe zomrel. ... a ty chumaj ma ideš vešať na kandeláber ;)"

Nepovažujeme v túto chvíľu za najväčšmi podstatný fakt, že celá mailová komunikácia s. SLOVÁKA s Igorom MATOVIČOM pozostávala z jedného mailu s jedným dodatkom zo strany s. SLOVÁKA a z reakcie Igora MATOVIČA, a teda že tvrdenie, že s. SLOVÁK "dva dni mailoval oplzlé maily" a pán MATOVIČ na to nereagoval, je lživé. Kto sa chce o klamlivosti predmetného tvrdenia presvedčiť, môže si prečítať komunikáciu s. SLOVÁKA s týmto pánom zo screenshotu, ktorý vyhotovila deň po smrti svojho deduška pohotová vnučka Silvia.

Najpodstatnejším je pre nás chrapúňsky spôsob, akým sa pán poslanec MATOVIČ vyviňuje zo zodpovednosti za náhle úmrtie s. SLOVÁKA. Myšlienkový postup Igora MATOVIČA možno azda najlepšie charakterizovať jeho presvedčením, že komunisti nemajú mať žiadne ľudské a občianske práva a že ich smrť nie je hodná ľútosti, lež pobavenia. "Čo sa rozčuľuješ? Veď to bol len komunista!": hlása názor Igora MATOVIČA. Už v komunikácii so s. SLOVÁKOM z dňa 26. novembra 2009 pán MATOVIČ uviedol, že sa nemá tváriť „ako nejaký občan“ či "obyčajný človek", nakoľko je komunista, ktorému mali "zobrať po revolúcii občianky a poslať do tých vami zbožňovaných gulagov do Kórei". Očakávali by sme, že ide len o silácke reči, a že by Igor MATOVIČ netrval na svojom presvedčení o nižšej hodnote života komunistu, pokiaľ by bol konfrontovaný s realitou ľudských osudov dotknutých osôb. Ukazuje sa však, že mal s. SLOVÁK pravdu, keď ho tak rozrušil obsah MATOVIČOVÝCH slov: vedel, že to ten človek myslí vážne. A o tom, že to tak bolo, mali jeho blízki možnosť presvedčiť sa až po jeho tragickej smrti.

Reagovať na informáciu o privodení smrti nevinnému človeku cynickým výsmechom adresovaným smútiacemu pozostalému, to môže azda len citový mrzák. Rovnako výhradne človek s uvedenou charakteristikou môže jeho plačúcu vnučku, ktorá len krátko predtým našla nehybné telo svojho starého otca, nazvať "debilnou kravou" a ironizovať pomenovanie nebohého výrazom "deduško". Navyše vo vyššie citovaných slovách z dňa 20. januára 2010 Igor MATOVIČ priamo priznal kauzálnu súvislosť medzi jeho korešpondenciou a úmrtím s. SLOVÁKA a svoj emočný postoj k danej udalosti vyjadril zosmiešňovaním osoby zosnulého založeným na lži a tzv. smileíkom umiestneným na konci príslušnej pasáže diskusného príspevku. Verejné priznanie Igora MATOVIČA z príčinnej spätosti jeho slov so smrťou s. SLOVÁKA a ním prezentovaný pohľad na smrť komunistu ho dokonale usvedčujú z toho, že je duševným kriplom a antikomunistom najhrubšieho zrna.

Revolučná komunistická strana (RKS) už 29. novembra 2009 vyzvala proletariát, aby kriticky sledoval aktivity buržoáznych vykorisťovateľov GLOZNEKA a MATOVIČA a aby nepodľahol lacnej propagande reakčných síl. Dnes sa obracia ku všetkým pokrokovým silám spoločnosti, aby šírili pravdu o osobe Igora MATOVIČA a o jeho postojoch k hodnote života komunistu. RKS zároveň uvíta akékoľvek neverejné informácie k osobe menovaného, ktoré pomôžu aktivitám vedúcim jeho politickej likvidácii.

15 komentárov:

  1. vyvrazdene miliony su v poriadku, preberu sa pri smrti jedneho cloveka, toto je viac nez symbolicke...citite to rozhorcenie ? tak teraz si ho vynasobte milionom, to je to co ste vy ak je matovic pre vas svina vy ste taka ista svina * milion, cize co s tym spravite ?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vážený pane, nezneucťujte pamiatku s. SLOVÁKA! Je zvrhlé, pokiaľ pri tejto príležitosti cítite potrebu politizovať. Ak ste si nevšimli, my, revoluční komunisti, si tu pripomíname pamiatku zosnulého proletára. Spomínanie životov triednych nepriateľov vyhasnutých v dôsledku triedneho násilia, ktoré je jedinou cestou k revolučnému prerodu spoločnosti, je absolútne nemiestne. Vyzývam vás, aby ste otvárali tieto otázky v iných fórach, ako v tomto. To, že ste s tým vôbec začali, svedčí o maximálnom nevkuse a nedostatku úcty k nebohému!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ale ved to je cele chore co to tu hlasate.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jasne burzuj, ze si sa ozval je podla RKS chore ale ze vyvrazdovanie milionov je jedinou cestou k revolucnemu prerodu je podla nich normalne :D :D :D :D :D :D :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ludia vy ste tu vsetci chori :D Komunisti mali sediet za svoje zlociny!!! ale ti stari coskoro uz pokapu

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jaj cize miliony mrtvych to je v poriadku to je spravne. to nevadi, ze je x rodin ktore su tym poznacene, vy to spominat mozte este dokonca k tomu nabadat. ale tu uz vam to vadi, pretoze VY si pripominate. nastudujte si co je pokrytectvo, lebo to je vasou elementarnou naplnou okrem inych zvrhlych prisad ku ktorym sa veselo priznavate.

    neviem odkial beriete ten bohorvony pocit ze VY mozete ale ostatni maju dodrziavat vase pravdila, nech uz ide co i len o diskusne forum...

    a aby bolo jasne mne je pana Slovaka luto a mrzi ma ze uz nezije, ale bohuzial niekto vam musi nastavit zrkadlo ci sa vam to paci alebo nie, mali by ste s tym ratat, take veci su totiz nevyhnutne ked ste sa rozhodli bojovat proti ludom,vrazdit a okradat ci len obhajovat tieto zverstva...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To, ze vas ludia nenavidia a nadvaju vam, ste si zapricinili sami. Bozie mlyny melu pomaly, ale...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Všetkých tých vašich proletárov mali povešať na kandelábre jak budapešti,a teraz by slovensko bolo na tom omnoho morálne aj ekonomicky lepšie, S lúzou ako ste vy netreba jednať v rukavičkách ale presne tak ako by ste to robili vy,lebo historia nám dáva vela príkladom že pokial sa s vami jedná demokraticky nakoniec tu po vaás ostanú len hory mrtvol a potoky krvi!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Súdruh Slovák bol v prvom rade zradca a kolaborant so Sovietskou okupačnou mocou!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. hanbite sa, nemate vobec uctu k mrtvemu ?!?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Aky zivot, taka ucta.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tí, ktorí špinia súdruha Slováka, mu nesiahajú ani po opätky jeho topánok.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Prečo píšete škaredo o svojom bratovi?

    http://martinbulak.blog.sme.sk/c/272149/Igor-Matovic-obhajuje-okradanie-obycajnych-ludi.html

    OdpovedaťOdstrániť
  14. prva sympaticka reakcia od matovica

    OdpovedaťOdstrániť