streda 13. júla 2011

Verejne spochybňujeme a popierame údajné zločiny komunizmu

Revolučná komunistická strana (RKS) v zmysle schváleného návrhu novely trestného poriadku verejne spochybňuje a popiera údajné zločiny komunizmu. Zároveň vyhlasuje, že schvaľuje všetky akty triedneho násilia konané v Československu na buržoázii predovšetkým v období výstavby ľudovo-demokratického zriadenia v 50. rokoch 20. storočia a bude tak napriek buržoáznemu zákonodarstvu robiť aj naďalej. Na okraj problematiky podotýka, že toto zriadenie bolo len predstupňom vývoja k socialistickej spoločnosti, ktorá je zas obdobím predchádzajúcim všeľudovému štátu ako predstupňu k epoche komunizmu. Použitie slovného spojenia "zločiny komunizmu" je tak v predmetnej súvislosti natoľko anachronické, ako rozprávanie o nehodách spôsobených nesprávnou manipuláciou s teleportačným zariadením pri masovom presune pozemskej populácie na Mars v rámci jeho systematickej kolonizácie.

Vyhlasujeme, že triedne násilie je nevyhnutné na dosiahnutie a udržanie diktatúry proletariátu a fakt, že sa po roku 1953 v krajinách svetovej socialistickej sústavy postupne dostali k moci pravicoví oportunisti, revizionisti a reštaurátori kapitalizmu svedčí o tom, že represívne kroky voči vykorisťujúcim triedam boli napriek krokodílím slzám ponovembrových buržoáznych štváčov azda príliš slabé. RKS sa otázkam teórie a praxe zostrujúceho sa triedneho boja v epoche budovania socializmu venovala o. i. v článku Dve výročia, za ktorého obsahom, rovnako ako za obsahom všetkých textov zverejnených na jej webe, pevne stojí napriek permanentným hrozbám zo strany zákonodarstva chrániaceho záujmy tried vládnucich v zahnívajúcom kapitalistickom systéme. Na základe svojho vedeckého svetonázoru sme presvedčení, že na troskách tohto systému vyrastie nová diktatúra proletariátu a očakávame, že vedúcich ideológov a predstaviteľov zločinnej buržoáznej propagandy ako Peter Osuský, Ondrej Dostál, Peter Zajac a František Šebej na základe novo prijatých proletárskych zákonov a zákonných rozhodnutí ľudových súdov postihnú neblahé osudy "obetí komunizmu" z 50. rokov 20. storočia.

Smrť buržujom!

47 komentárov:

  1. Viac mrtvych! Tak!

    pozdravuje Samo Marec

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. verejne sa vyhrazat smrtou...o com a o kom to asi svedci

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Evidujeme, že sa nám tu nazhromaždilo množstvo reakčných nohsledov Ondreja DOSTÁLA, ktorý ráčil prostredníctvom svojho konta v sieti Facebook propagovať náš blog. Vítame teda medzi nami bloggera s mliekom na brade Sama MARECA, ktorý je aspoň natoľko sebakritický, že na svojom blogu priznáva, že "nerozumie vôbec ničomu", rovnako ako tiežblogera a spammera Petra DZURILLU, ktorý sa rozhodol zvýšiť návštevnosť svojho blogu uvedením linku v diskusii k tomuto článku.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to je krasne, ze tu vsetkych vitate, asi taka predohra kym sa nezacne strielat, co...zvrhli bastardi,ze vam este nie je dost...samozrejme to vsetko pre ludi isto...ovsem iba pre tych vyvolenych - sranda ze bezny lud tam bol za hnoj zatial, co veduci panacikovia mohli vsetko, tak to je fakt vlada ludu :D ak nie ste po 50-tich rokoch historie schopni uznat, ze ten experiment nevysiel a bol jednou z najhrosich hroz tohto sveta patrite na psychiatriu...;)kazdopadne, caka vas sud tak si to uzite..cau

    OdpovedaťOdstrániť
  6. uff. toto je drsne. zo zaciatku som si myslela, ze je to len nemiestny zart, ale vy to snad myslite vazne.
    ked po tom vsetkom, co komunisti napachali, este ziju jedinci, ktori maju take nazory ako vy, tak amen tma...
    obhajovat jeden z najzlocineckejsich rezimov, ake kedy ludstvo okusilo, je jednoducho nechutne.
    ano, je jasne, ze neschopnym ritolezom bolo za toho rezimu "sveta zit" a aj vdaka nim sa tak dlho drzal. isto by ste zapadli.
    ste fakt hnus.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to nie je mlieko :)

    Samo

    mimochodom, nie, nohsled Ondreja Dostala rozhodne nie som.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Taká malá krajina, a toľko duševne chorých a slaboduchých! Doteraz sa mi zdalo zbytočné, aby popieranie zločinov komunizmu bol trestný čin, ale vám treba nariadiť ochrannú liečbu, rovnako ako kotlebám ! To je tak, keď ste boli v škole sprostí, teraz by ste sa chceli hrať na revolucionárov.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. aha, schvaľujete komentáre:))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. nemam slov. ze udajne zlociny... to sa nehanbite takto anonymne obhajovat zverstva, co komunisti napachali na ludoch? niektori sme to zazili na vlastnej kozi!!!
    dufam, ze sa za toto budete niekomu zodpovedat.

    roberta

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nie som žiaden spammer, ako to tu bolo prezentované, ale rovnako ako vy máte právo na názor, mám právo na názor podľa ústavy SR aj ja. Na rozdiel od vášho, môj nie je v rozpore so zákonmi SR. Príjemný deň. Peter Dzurilla

    OdpovedaťOdstrániť
  12. myslim ze nie radikalne tak ale predsa ludia by sa mali spamatat, co je JNT??? a Penta? z cechach ich vyhnali a tu su z nich aki pani :)
    a mozno sa uvedomia ved to video moze mat tolko obrazov ale aj vyznamov. este tam chybali z SAS : ich heslo by som zhrnul a malo zniet: VOLTE MA PREDAM VAS VSETKYCH !!! Tam je zdravotnictvo, starostlivost o ludi, ucta k zivotu a vela ...
    PRACI ZDAR.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Lúza jedna bolševická Pinocheta na vás ten by s vami spravil poriadky!
    Ináč už na vás podali trestné oznámenie teraz ste posratí až za ušami,o zrušíte si sami ten grcblog aby vás nevyňuchala polícia.
    Na otvorenú konfrontáciu nemáte gule,vy zbabelí nímandi!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. smrť buržujom,súhlas!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Hm...
    A chlorpromazin si dnes uzil?

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Nechcete náhodou nasledovať svojho kolegu http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/72716-vasil-mohorita-od-sefa-svazaku-k-myci-nadobi/ ? Všetkým by ste spravili radosť a ešte by aj riady boli čisté.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Zlociny komunizmu boli to je pravda a co zlociny kapitalizmu?Ci tie podla vas neexistuju-tak si konecne otvorte oci a pozrite sa vokol seba ,co sa so svetom deje..

    OdpovedaťOdstrániť
  18. To nemyslíte vážne ?
    Vy chcete na Slovensku odstrániť tzv. kapitalizmus a demokraciu ,ktorú tu tak sofistikovane-cez Zifčáka/alias nastrč.mrtveho študenta Šmída- nastolila/iniciovala/ v r.1989 trhovo orientovaná ŠTB/KGBácka klika okolo Vl.Lexu,J.Tkáča/JaT,Credit-anstalt/,J.Sirokého/Harvard.fondy/,gen.Lorenca,A.Babiša a Rozina s cielom nabaliť sa na Velkej,Malej a Kuponovej privatizácii št.podnikov/Nafta Gbely,VSŽ,Slovnaft,Váhostav/ a tunelovaní ďalších ako SPP,IRB ap.,.a následným financovaním už "demokratic." strán HZDS s.r.o.,USNS/garáž.firma a Smer a.s./Cyperské banky za účelom dalšieho nabalovania sa cez netransp.verej.obstarávanie ?
    Vy chcete pokaziť Veldielo tzv.sametových ludových revolúcií ,ktoré vo Východ. Europe už začiatkom 80-tych rokov pripravovali trhovoorientovaní KGB_chlapíci/dovtedy celosvetovo kšeftujúci s drogami,prostitúciou a zbraňami/ okolo J.Andropova/nehovoriac neskôr M.Gorbačova/?
    No ako sa to len opovažujete ?!
    Veď čo by Vám nato povedali KGB oligarchovia/kapitalisti ako R.Abramovič resp.Oleg Deripaska pod dohladom báťušku V.Putina ?
    A čo by vám nato povedal sám najvyšší sudca SADIKI ?
    Kto by potom prepúšťal kvôli proces.chybe na slobodu vrahov matiek s dieťaťami ako napr. Karola Mela ?
    A kto by ich potom chránil na Gener.Prokuratúre ?
    No ako si to len súdruhovia ultralavičiari dovolujete ?

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Vedecký komunizmus stál na bludoch relativity pohybu. Vedecká demokracia stojí na bludoch relativity pohybu.

    Komunizmus a demokracia majú spoločnú bludnú rovnicu
    +F = -F

    Takže zmenu k lepšiemu vyvolá až revolučný útok na bludárov v Akadémiách vied, na školách a univerzitách.

    Budúca revolúcia musí nastať v myslení ľudstva a nie vo výmene jedných bludárov za iných bludárov.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Prepacte kolko je hodin. Jebka mi na hlavicku co je to komurizmus. To je ked si moja babicka prdla a vykakala sa pri tom?

    OdpovedaťOdstrániť
  21. taku znosku nezmyslov,hluposti a taranin nevyprodukoval ani sudruh lenin v "state a revolucii",a to uz je co povedat...

    OdpovedaťOdstrániť
  22. autori, stari komunisticki chreni pri zostrihu zabudli na najvacsieho megazlodeja - muftiho. bol to zamer?

    OdpovedaťOdstrániť
  23. ja niesom žiaden komunista ani fašista. Len my to je cele smiešne ľudia nemajú čo do huby a pani poslanci riešia takéto sprostosti. Čo to je za kravinu? zakazovať niečo popierať? Veď mame slobodu slova. alebo nie? Zakázané je propagovať fašizmus a symboly sú všade dokonca sa predáva kniha Mien Kampf od Hitlera, skíni beztrestne chodia po uliciach atd... a takisto zákazy a sudy len nahrávajú týmto "revolucionárom" to by som chcel vydeď čo sa im stane keď príde k sudu. A ak by aj niekoho odsúdili za názory alebo hento video oto viac budú mat sympatizantov a to by bol len vrchol arogancie statnej moci. Tu púšťajú z basi mafiánov, vrahov a zlodejov co nakradli miliardy alebo obrali ľudí o majetky a dostali ich na ulicu a im sa nič nestane. a tu chcú niekoho súdiť za video a vlastný názor. Takže tomu celkom nerozumiem.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. skutočne nerozumiem, prečo by si príchylnosť ideji komunizmu, ba dokonca aj špecifickejšie marxizmu-leninizmu, z ktorej sa vyznáva autor týchto textov, mala vyžadovať nekritické glorifikovanie akejkoľvek formy represie v Československu. Komunistická strana bola monopolizátorom etatistickej centrálnej moci a ako taká často konala predovšetkým vo svojom vlastnom záujmom, čiže slovníkom autora reakčne. Ľavica dnes potrebuje dnešný jazyk a vízie lepšej budúcnosti, nie klamstvá o histórii; na útoky na demokraciu treba odpovedať radikálnou demokraciou, na hegemóniu neoliberalizmu socializmom zdola. A hlavne by sme sa mali prestať vyživať nad hlupými definičnými bitkami a naučiť sa budovať čo najširšie koalície, lebo sily sú rozdrobené a nepriateľ sa konsoliduje.

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Nech žije kapitalistický imperializmus na čele s OKS - exot-vodcami osucký,dostal,jebeš,zajac. Čo a komu chcú zakazovať títo - gašparkovia !?Už len pohlad na tieto figurky je odstrašujúci .

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Jeej, komunisticke deticky a mladez, drzitelka rana, si asi kupili v antikvariate politicku brozurku Nikity Zubova, Bdelost vzdy a vsude...Ako cituje V.I.Lenina, ked burzoazne zivly organizuju spiknutie a tieto spiknutia su odhalovane, potom sa to nedeje nahodou. Su odhlalovane preto, ze spiklenci musia zit medzi pracujucimi masami, a tam pri svojej cinnosti narazaju na ludi, ktore vsetko oznamia organom sovietskej moci...Takze jedine bdelost sovietskych ludi mari vsetky intrigy a pikle nepriatelov ludu...:D Len tak dalej, kupredu levaa kupredu levaa spatky ni krok.

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Ked ludia vo vacsine krajin nebudu mat ,co jest pride to samo,ze zadubenci?

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Na každú komunistickú ČERVENÚ SVIŇU sa už varí voda...
    100 miliónov obetí židoboľševizmu sa pod stôl zamiesť nedá....

    OdpovedaťOdstrániť
  29. VEREJNE spochybnujete? Nejako nevidim vase mena. Nie je to skor, ze ANONYMNE spochybnujete? :))

    OdpovedaťOdstrániť
  30. A ja som si naivne myslel že máte dost vrazdenia ľudí od 48 do 89 sudruhovia. Zrejme nie. Inak je pekne že jedine čo máte a viete povedať je koho zavrazdit. Aj taky komunisti urobili aspoň zinscenovany proces ala proces s M. Horakovou aby ju potom mohli zavrazdit. Vy idete ešte ďalej. Chcete vraždit bez súdu. Proste zavrazdit tých ktory sa Vám nepáčia a iba z toho dôvodu že sa Vám nepáčia. Ake priznacene pre ľudí ako vy.

    Mám iba pár otázok. Pre Radicovu, Dzurindu a Miklosa máte tri opratky. Tipujem že ani Penta a J&T nie sú Vaši hrdinovia. Ale ten zvyšok to je čo? Tabuľa hrdinov ktory to nedotiahli do cieľa - rozumej po vystrel z Aurory? Alebo aj to sú adepti na opratky? Prečo teda nie je Fico hned prvý v rade na opratku? Ved prišiel v ruchu ovecky z vášho stáda a nakoniec ukázal že k Vám má ďalej ako k pravicovemu vykoristovaniu?
    Kde sa Vám stratil Meciar? Alebo ked je mimo politiku a tichucko obhospodaruje svoje latifundie nadobudnute určite tvrdou prácou a burozvymi figlami pani manželky povolaním lekarky tak uz sa neráta?
    A kde je Široký? Či tento STBacik sa neráta uz vôbec kedže za vášho vysneho režimu udával tak úspešne že udal aj vlastnú mater čo bol zrejme vysoký level a zasluhuje si zrejme Vašu úctu.

    Na záver iba toľko že ked uz znovunastolite tu oni svetovú internacionalu, svetový mier, biele holubice a to zvyšné ZOO okolo toho tak kým dostanete zbraň do ruky tak skúste predtým zájsť k vseobecnemu nech stanovy diagnózu.

    P.S. treba sa pripraviť aj na možnosť že na smrteľnej posteli ked posledný krát vydychnete stále buďete snívať ten svoj sen. Chvalabohu.

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Hosi hosi, uz mate blatko v slipoch?

    Neni to asi az take zle na SVK, ako tak citam reakcie na zvratky ste virtualne vyprodukovali.

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Viacero otázok v diskusii sa týka pánov ŠIROKÉHO, MEČIARA a ďalších podnikateľov a buržoáznych politikov. Nuž, treba odpovedať, že ich miesto je madzi MIKLOŠOM, DZURINDOM, RADIČOVOU, FICOM, KALIŇÁKOM, SLOTOM, šéfmi Penty a JaT... a ďalšími triednymi nepriateľmi. Žiaľ, do jedného videa sa všetci nezmestia...

    Čo sa týka s. L. ZIFČÁKA, nakoľko ide o triedne zmýšľajúceho a odhodlaného marxistu-leninistu, k nemu a k jeho KSČ - ČSSP chováme úctu. Chceme však zdôrazniť, že naša úcta neznamená prebiehajúcu spoluprácu či akýkoľvek typ súčinnosti.

    V najbližšej dobe pridáme na náš web stanovisko k rôznym medializovaným tvrdeniam, ktoré sa v mnohom nezakladajú na skutočnosti a sú účelovými dezinformáciami.

    RKS

    OdpovedaťOdstrániť
  33. :D uplne typkovska stranka, sudruhovia myslim si ze to mate trosku popletene, a vas revolucny potencial je smiesny, ale ste prerazili aspon na internete :D gg no re

    OdpovedaťOdstrániť
  34. jhaj skoda sudruhovia dalsia sklenikova stranka

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Očúvajte a kam zaradíte napr. takých poslancov Smeru Glváča,resp. Borisa Zalu a Richarda Demoviča,ktorých starí otcovia za Slov.štátu arizovali majetky našich spoluobčanov/SLOVÁKOV/ http://www.sme.sk/c/4347035/arizacia-sen-statocneho-slovaka.html
    aby neskôr po r.1948
    prekonvertovali do radov ŠTB a aby ich synovia po Novembri 1989 sa zúčastnili Velkej privatizácie štát.podnikov a aby z takto naakumulovaného kapitálu zakladali už"demokratic. strany najskôr HZDS s.r.o a neskôr Smer a.s. ?
    A kam zaradíte bývalého oddaného komunistic. agenta KGB Litvinenka,ktorý v r.2005 v rámci interview pre PL-denník Rzeczpospolita prezradil,že v r.1997 mal na starosti utajenie pred RUS políciou príchod na severný Kaukaz/za účelom cvičenia/ pohlavára Al-Kajdy Al Zawahíriho ?

    A kam zaradíte hrdinských vyšetrovatelov,prokurátorov a sudcov,ktorí v rámci obludnej ŠTBáckej konštrukcie/réži resp. dramaturgii/ poslali na smrť nevinných Nitranov s cielom zahladiť stopy po muslimských teroristoch,ktorých v Piešťanoch/aby neboli tak na očiach verejnosti/v r.1976 cvičila k teroristickým aktivitám naša rodná KSČ ?

    A kam zaradíte sympatického poslanca akciovky Smer v zamestnaneckom pomere pána Číža resp. mierumilovného Čaploviča ?
    A kam pána Róberta Fica toho času v zamestnaneckom pomere akciovky Smer a.s. vo funkcii marketing.riaditela resp.hovorcu ?

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Vy považujete bývalého agenta ŠTB Dlhého,Bystrozrakého alebo Širokého ?/nasadeného ofic. ako kontrarozviedkára v r.1988 do Washingtonu-zlé jazyky hovoria ,že neofic. na ekonomické skusy,aby technicky s Viktorom Koženým pripravil kostru "porevolučnej" Kuponovej privatizácie s cielom plánovaného navýšenia kapitálu komunistických špičiek resp. ich synkov na udržania si ekonomickej MOCI aj po roku 1989 /
    ako buržuja ,ked jeho otec sa tak aktívne v 50-tich rokoch podielal na kolektivizácii a likvidáci pracovitých sedliakova teda na Vami proklamovanej diktatúre prolotariátu ?

    Nemáte to trochu popletené ?

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Nech idú agitovať medzi proletariát trebars do pežotu v trnave či kie etc.. tam je proletariátu dosť,ale najskorej by im tem "proletariát"rozbil hubu.
    Magori paríte do rúk psychiatrovi.

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Revolúcia sa nerobí preto, aby sa nastolovala diktatúra, diktatúra sa nastoluje preto, aby sa revolúcia bránila.

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Nie celkom. Revolúcia je kvalitatívna zmena spoločenskej sústavy, prechod z jednej sústavy do druhej. Socialistická revolúcia sa vyznačuje zvrhnutím panstva buržoázie a ustanovením moci proletariátu, čomu zodpovedá zmena spoločenského zriadenia z kapitalistického na socialistické. Štátna moc pracujúcej triedy sa pritom nazýva diktatúrou proletariátu.

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Fajn chlapci, pekná stránka, pekné myšlienky, prevelice. Vaši bohatí rodičia čo robia manažérov, právnikov alebo majú nebodaj vlastné firmy musia byť na vás hrdí. Možno vám aj zvýšia vreckové a na vianoce kúpia Kapitál v krásnej koženej väzbe.

    Prajem vám všetko najlepšie - predovšetkým ocitnúť sa na Gay parade zjazde NS jugendu. Váš sexuálny život zažije revolúciu.

    OdpovedaťOdstrániť
  41. "Anonymný", vaše sexuálne chúťky si nechajte na doma a neobťažujte nimi ostatných. 90% členov RKS pracuje svojimmi rukami a práca je jediným zdrojom ich príjmov. Je ale fajn, že naznačujete spôsob vašej obživy a váš sociálny pôvod (ktorý ma ostatne nijak neudivuje). Česť práci!

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Chcel by som vediet, ci titu ludia skryti za RKS niekedy nieco realne spravili pre cloveka v nudzi - ci sa angazuju v tretom sektore, ci spravili niekedy nieco hmatatelne a realne pre konkretnych ludi. Lebo dnesny system to umoznuje a mnohi sa takto realizuju, kedze stat sa nepostara o vsetkych. Ako sa vravi "musime si pomahat". Podla mna tito ludia len basnia o moci, predstavuju si ako strhnu davy a budu ich viest, ale nic konkretne pre cloveka, ktory je na tom horsie ako oni nerobia, okrem toho, ze tu pisu tie svoje grcky. Ked chcete tak uprimne pomahat ludom, ze toto je vasou motivaciou, dokazte to a chodte medzi chorych, slabych, chudobnych a pomahajte im sa odpichnut od dna. Su taki ludia, co to robia a poviem to tak - ked je niekto ludomil, nikdy by nepovedal, ze chce niekoho zavrazdit. Ani svojho nepriatela. Preto cele toto je neuprimne a je len odrazom niekoho osobnej frustrovanosti a neschopnosti. Nikomu sa nepacia financne skupiny, spekulanti, ale ked clovek chce a pracuje na sebe vie sa vysvihnut a ked ma moralne hodnoty, vie potiahnut aj dalsich ludi. Bata bol podnikatel a staval mesta - radsej nech je toto vas vzor, ako Stalin.

    A kydat na demokraciu a slobody - nuz bez toho by nebol internet - nastroj prehlbovania a korekcie demokracie, informovanosti, boja proti korupcii, vymeny informacii - umoznuje organizaciu ludi /napr. facebook/ a myslim si, ze vdaka tomu vsetkemu umozni eliminovat vplyvy spekulantov a kvazipodnikatelov, ktori krivia trh. Internet je slobodny a nikto ho nevlastni. Dnes nie je potrebne nikoho vrazdit, ani obmedzovat media, obmedzovat umenie, vtlkat do hlavy ideologiu. A kto v dnesnej dobe tvrdi, ze bez vrazdenia sa neda budovat spravodlivy system, trpi nejakou vaznou poruchou.

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Typický názor zabednenca, ktorý odstraňovanie jednotlivých dôsledkov biedy stavia nad systémové odstránenie jej príčin. "Pomáhajte otrokom v rámci otrokárskeho systému!", to je skutočný zmysel vášho príspevku. Rovnako vašou naivnou vierou, že buržoázne slobody umožnia "eliminovat vplyvy spekulantov a kvazipodnikatelov, ktori krivia trh" (o kapitalistickom trhu a parazitických rentieroch pozrite http://revkoms.blogspot.com/2011/11/povaha-problemy-kapitalistickeho.html), ste sa ukázali ako liberálny filister par excellence.

    OdpovedaťOdstrániť
  44. Ta to sme dopadli ! ! !
    čo sme za 21 rokov od 1989 roku pre Slovensko a naše deti vybudovali:

    Školstvo - krachuje ,

    zdravotníctvo - krachuje,

    cesty - nie je ani na ich údržbu,

    diaľnice sa stavajú na obrovskú dlžobu,

    kriminalita - ľudia sa začínajú báť ísť večer von,

    potraviny - dražoba,

    bývanie pre mladých -nedostupné,

    dôstojná práca - luxus,

    elektrina a plyn?- ludia sa vracajú k uhliu a drevu.

    Ale prepáčte...zabudli sme, však už nemusíme stáť v radoch na mandarinky či banány. / Ale stojíme na úradoch práce , chudoba sa hrabe v kontajneroch .../

    A môžme chodiť každý rok do Egypta.....

    OdpovedaťOdstrániť